En Tur i Tivoli

fra  

pr. person i delt dobbeltværelse

Vil du gerne give dine børn en dag med flyvende forlystelser, historiske teaterstykker, latterkramper og klistrede candyfloss-fingre i Københavns mest velbesøgte attraktion? Så kan vi varmt anbefale vores Tivoli-tilbud, hvor du og familien kombinerer et hotelophold hos os med en heldagstur i Tivoli.

Med din Tivoli-billet har du fri adgang til parken og de mange velkendte rutsjebaner, blandt andet Ballongyngen, Stjernetårnet, Den Flyvende Kuffert og Det Gyldne Tårn. Tivoli-pakken giver også mulighed for at opleve de gennemførte sæsontemaer og musikere, der fylder parken med stemning, sanseoplevelser og smil hele året rundt.

Tilbuddet indeholder

  • Overnatning i et af vores værelser
  • Veldækket morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
  • Entré til Tivoli

Bemærk: Husk at du skal foretage pladsreservation før dit besøg i Tivoli. Dette for at undgå store forsamlinger så du i forsvarlige rammer kan nyde det eventyrlige Tivoli. Reservationen foretages på Tivolis hjemmeside. Vær opmærksom på at reservationen ikke gælder som billet, hvorfor din billet stadig skal fremvises ved indgangen.

Vil du gerne glæde din familie med en tur i Tivoli? Så kan du vælge det eventyrlige oplevelsestilbud, når du booker dit hotelophold i toppen af siden. 

Halloween i Tivoli

I det mørke vinterhalvår bliver de botaniske sommerfarver skiftet ud med kulørte lamper og levende lys hen over efterårsferien, hvor Tivoli forvandler sig til et Halloween-univers. Hér ligger forlystelsesparken badet i høstfarver fra græskarhoveder og halmballer… mens blege og blodige zombier flakker rundt i mørket.

Jul i Tivoli

Din tivolibillet kan også få dig i julestemning, når Tivoli forvandler parken til et eventyrligt nisselandskab i december måned. Her kan du tage en kop dampende gløgg og et churros-fyldt kræmmerhus i hånden og slentre rundt blandt julelys og snedækkede grangrene og – hvis du er heldig – sige hej til julemanden og hans rensdyr.


Salgsbetingelser

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag.

Åbningstider i Tivoli

Sommer 2021

27. marts - 26. september

HOTELOPHOLD INKL. PARKERING: Lyder det som noget for dig? Du skal skynde dig - vi har blot et begrænset antal parkeringspladser. Læs mere her.