Trendy hotel i Københavns absolutte centrum

 

Vil du opleve det bedste af København, skal du bo i byens centrum – dér hvor det hele sker.

Vælg at bo på et af Arp-Hansens centrale hoteller, så bor du midt i Københavns pulserende hjerte.

Det flotte og trendy Hotel The Square ligger med udsigt udover Københavns Rådhusplads og har dermed en af Københavns bedste adresser.

Læs mere om hotellet her på siden og book ophold online.

Bo på Københavns Rådhusplads

Vælger du at tilbringe ferien på Hotel The Square, får du midlertidig adresse på Københavns Rådhusplads – hotellets adresse er nemlig selveste Rådhuspladsen 14.

Lige overfor Rådhuspladsen ligger den gamle forlystelsespark Tivoli, der byder på ca. 25 sjove forlystelser, masser af spisesteder og mulighed for at høre musik – f.eks. er der fredagsrock på plænen hver fredag i sommersæsonen.

Tivoli er en af Københavns mest velbesøgte seværdigheder, og det er ikke svært at forstå hvorfor, for i Tivoli er der noget for hele familien.

I området ved Rådhuspladsen og Tivoli findes der også masser af caféer og restauranter, og der er også gode muligheder for at gå i byen.

Københavns lange shoppinggade Strøget starter ved Rådhuspladsen og fortsætter ca. 1 kilometer ned til Kongens Nytorv, og på Strøget finder man både billige og dyrere mærker.

Nyd sommer-, påske-, efterårs- eller juleferien på The Square

København byder på særlige oplevelser til hver årstid.

Efteråret inviterer til indendørs hygge og museumsbesøg, julen er lysenes fest, hvor hele byen er udsmykket, påskeferien byder på udendørsaktiviteter, og sommeren er helt speciel med lange dage og lyse nætter og masser af udeliv.

Hotel The Square har tilbudspakker til hver sæson, så du kan spare penge på din ferie i København. Hotel The Square har også forskellige tilbudspakker, der inkluderer oplevelser som f.eks. restaurantbesøg eller kulturoplevelser.

Tjek de gode tilbud og book online. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene