Miniferie med base på The Square

The Square har en udsøgt placering lige ved Københavns pulserende Rådhusplads. Hele byen ligger ligefor dine fødder og det er let at komme rundt både med tog og bus og til bens.

Hotellet er en designperle med klassisk dansk design og minimalistisk skandinavisk stil, som du allerede vil opleve i det øjeblik, du træder ind i hotellets lobby.

Her er receptionen integreret med en stilren lobbybar og det specialdesignede runde og firkantede møblement brydes smukt af Arne Jacobsens berømte stole ”Ægget”.

På hotellets 6.sal findes morgenmadsrestauranten med klare lysindfald og udsigt over byens tage.

Der er 268 værelser, alle med gratis high speed internet og velassorteret minibar. Flere af Executive værelserne har en sublim udsigt over Rådhuspladsen. 

Seværdigheder i København

København er den perfekte by at tage på miniferie i både pga. af størrelsen og atmosfæren, men også fordi der er så mange tilbud.

Du kan shoppe og spise på mange af de prisbelønnende restauranter, men du kan også tage til midnatsgudstjeneste, loppemarked, festivaler/gadefester i de lokale kvarterer.

Derudover er der sightseeing med byvandring, kanalrundfart eller turistbus og Københavns nye indendørs/udendørs grønttorv, "Torvehallerne", ved Israels Plads tæt ved Nørreport St.

Her vil du kunne finde lækre delikatesser og sprøde grøntsager, mens du mænger dig med de lokale borgere. 

Hvad skal du se tæt på hotellet?

På Rådhuspladsen kan du læne dig tilbage med en kold øl og se på alle de forbipasserende.

Tivoli ligger lige om hjørnet, og man skal ikke kimse ad at gå en aftentur gennem den gamle have og evt. spise på en af de mange gode restauranter.

Glyptoteket, Museum for antik og moderne kunst og Dansk Design Center ligger ud af H.C. Andersens Boulevard mod Amager.

Derudover ligger Strøget lige på den anden side af Rådhuspladsen og indenfor en ganske kort rækkevidde finder du også fire biografer.

Så alt i alt vil du bestemt ikke kede dig på en miniferie i København, hvor du kan bo centralt på The Square. 

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene