Østerbro, alt for enhver smag

#myCPH #myCopenhagenMette #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

Af Mette

Gamle, nye skatte

Noget af det jeg holder meget af, er at lede efter gode loppefund, som kan skabe nyt liv blandt mine i forvejen elskede skatte. Kontrasten mellem nyt og gammelt tiltaler mig meget, hvilket også kommer til udtryk i mit hjem. Jeg kan nemt få et par timer til at gå med at gå rundt i Lidkøb, som er et stort genbrugsmarked billigende på ydre Østerbro. Her kan du finde alt fra møbler, tøj til børn og voksne, sko, smykker, smukke pelse og meget andet. Jeg kan kigge på den samme genstand flere gange i løbet af en tur i Lidkøb, og jeg synes, at det er spændende at tænke på, hvilken historie lige præcis den genstand gemmer på.

Is, Gelatto, sorbet; kært barn har mange navne

Jeg elsker is og på Østerbro finder du en masse lækre isbutikker, det er her nogle af mine favoritter ligger. Min absolutte favorit er Olufs på Olufsgade 6. De laver italienske, hjemmelavede ispinde i forskellige størrelser, og jeg kan kigge længe før, jeg kan beslutte mig for, hvilken is jeg skal have, da jeg allermest bare har lyst til en af hver. De skifter tit imellem forskellige smage, men hvis jeg er heldig at komme en dag, hvor de har romkugle is, så skal jeg helt sikkert have den!

Har jeg lyst til vaffelis, så går jeg til Østerberg Ice Cream. Her laver de deres egne vafler, og man kan dufte det langt ned ad gaden, så hvis man ikke er lækkersulten i forvejen, så bliver man det af duften alene, hvilket også er tydeligt i form af køen ude foran, men tro mig, det er ventetiden værd. Her skifter de også mellem forskellige smage, men min favorit er deres saltkaramel is.

Det ruller for mig

Skal jeg dyrke motion og samtidig have det rigtig sjovt, så tager jeg til skateparken i Fælledparken med mine side by side rulleskøjter og ruller på den bløde asfalt, som skateparken er belagt med. Jeg kan på ingen måde sammenligne mig med de seje skaterdrenge og piger på deres skateboard og inliners, men jeg er vild med, der er plads til alle her, både de dygtige og mindre dygtige som mig, unge, ældre, forældre og børn. Der bliver taget hensyn til alle og deres niveau. Når jeg synes, at jeg har rullet nok, så slår jeg mig ned og betragter de andre på skatebanen og beundrer deres evner, og jeg synes, at det er en dejlig måde at få frisk luft, motion og nye sanseindtryk på.

 

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.