Jul i København 2024

#myCPH #myCopenhagenHenriette #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

Af Henriette

Juletiden i København er noget alle skal nå at opleve. Julelysene der lyser alle de smukke områder af København op, er et syn for sig.

Morgenkaffen

Inden man rigtig kan starte sin dag, har man ofte brug for en lækker kop kaffe, den snupper jeg oftest med fra Emmerys, som ligger spredt over hele København. Du kan både tage kaffen to-go eller sidde og nyde den på en af de mange cafeer.

Julemarked – Nyhavn og Højbro plads

I vintertiden i København bliver det hurtigt mørkt udenfor. Julemarkedet ved både Nyhavn og Høj Bro Plads hjælper dog på dette ved hjælp af diverse juletræer, rensdyr, guirlander og julemænd fuldt betrækket af glimtende lys. Her kan man opleve ægte dansk julestemning med de massere af boder, som står side om side. I boderne kan du få alt fra gløgg til pebernødder, eller juledekorationer som kan pynte hjemme i stuen.

Bistro Royal

Efter markedet begynder det efterhånden at rumle lidt i maven, og man kan selvfølgelig ikke kun leve på brunkager og pebernødder. Bistro Royal er altid en sikker vinder, hvor man ikke kan andet end at blive i godt humør af de altid smilende medarbejdere, hyggelig atmosfære og smagen af lækker mad.

D’Angleterre

Hotel d’Angleterre er efterhånden blevet kendt på deres julepynt på deres store facade. Pynten er en magisk opsætning, som hvert år har et nyt tema. Efter en tur på Bistro Royal, kan man gå hen nyde den smukke facade, der ligger næsten lige ved siden af. Hvis man har lyst til at fortsætte aftenen i det indre København, så tag på Bistro Central, en restaurant, der også serverer lækre drinks og cocktails.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene