En dag uden for København

#myCPH #myCopenhagenSanne #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

af Sanne

Brug for en dag væk fra København? Hop på toget mod nord til det idylliske Nordsjælland. En hyggelig tur hvis man interesserer sig for kunst og ønsker at nyde den danske natur.

Louisiana Museum of Modern Art

Ved Nordsjællands kyst i en gammel park med udsigt over Øresund mod den svenske kyst ligger Museet Louisiana. Her findes udstillinger med klassikere inden for moderne kunst og nye internationale kunstnere. Selvom Louisiana ikke ligger inde i selve København er museet stadig et besøg værd. Her er der både kunst og kultur til alle aldersgrupper, hvor også selv børnefamilier er velkomne.

Humlebæk Havn

Hvis vejret er til det, er det en oplagt mulighed at tage ned på Humlebæks hyggelige havn, hvor også den smukke sø, som man kan se fra Louisiana, er at finde. Her kan man gå en tur på havnen eller en tur langs stranden og få et afbræk fra det travle tempo i København.

Restaurant Sletten

Når den lille sult melder sig, kan man nyde en lækker frokost/middag på Restaurant Sletten som er placeret midt i det gamle og idylliske Sletten Havn i Humlebæk. Restauranten byder på et lækkert dansk/europæisk inspireret menukort med ”mindre” retter. Her kan man nyde et lækkert måltid i en god og hyggelig atmosfære, med en smuk udsigt over Øresund.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene