Hotel The Square i København – essensen af et boutique hotel

Essensen af et fantastisk boutique hotel handler mere om hvad du tror på, end hvordan møblerne ser ud.

Vi tror på atmosfære. Det handler ikke altid om at have den dyreste indretning eller natklub i lobbyen, men mere om den følelse du får, når du går ind igennem døren. Man kan ikke altid forklare en god atmosfære – nogle gange er den udefinerbar, men du ved når den er der. På afstand ligner The Square måske et almindelig moderne hotel i en by som København, men indenfor bliver man forbløffet af atmosfæren og designdetaljerne. The Square er designet på en måde, der skaber en unik oplevelse for gæsten. I dag har man mange valgmuligheder imellem hoteller og det er derfor, The Square netop vil skabe noget specielt – hver gang du bor hos os.

Dit hjem når du er væk hjemmefra

Ude godt men hjemme bedst! Nogle gange, når man er væk hjemmefra, er det rart at være et sted, der føles som hjemme. Selvom The Square er udført i moderne og stilrent design, er stemningen afslappet og næsten ligesom at være hjemme. Personalet gør alt de kan, for at du skal få netop denne oplevelse under dit ophold.

Mere end kun dyrt design

Hvis du gerne vil opleve noget, der er udover traditionel hotelindretning, er The Square stedet at gøre det.

Navnet er selvfølgelig baseret på hotellet placering på Rådhuspladsen, men også baseret på indretningsdetaljerne. Hvis du kigger efter, vil du finde firkanten som en del af indretningen både på værelserne og i lobbyen på mere end en måde.

Boutique fænomenet

Den første bølge af boutique hoteller kom i senfirserne i New York og fænomenet har siden da spredt sig til hele verden. Det hele startede med små, uafhængige niche hoteller, der var interesserede i at gøre hoteloplevelsen speciel og unik for deres gæster. Derfor er vi stolte af at have modtaget prisen for Danmarks bedste boutique hotel. Selvom vi har 268 værelser, giver vi hver gæst en personlig service og en oplevelse, du sent glemmer.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene