Havnefronten og kanalerne

#myCPH #myCopenhagenWendy #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

af Wendy

Jeg elsker områderne og udsigten omkring kanalerne og havnen i København, og jeg bruger mange dage på at nyde havnefronten til fods eller med en af kanalbådene.

Den Sorte Diamant

Fra Langebro, der forbinder Amager med København, vil jeg anbefale at følge Christians Brygge langs havnefronten hen til det enestående Kongelige Bibliotek i den smukke bygning kaldet 'Den Sorte Diamant", som smukt læner sig ud over vandkanten og glimter.

Kanalrundfart - byen fra vandsiden

Herfra går jeg gennem de smalle gader til Gammel Strand, slentrer lidt rundt, slapper af og nyder måske en kop kaffe, inden jeg hopper på en af sightseeingbådene i kanalen. Jeg har ganske vist set det hele før, men det er en fantastisk oplevelse hver gang, og det bliver aldrig kedeligt. Jeg kan læne mig tilbage og slappe af på båden, mens jeg bliver præsenteret for Københavns fortræffeligheder: Bygninger, historie, modernisme, cykler, sjove historier, skønhed, kunst og den vidunderlige afslappede stemning, der gør byen så fantastisk.

Smag på Nørrebro

Ønsker du at opleve en kulturændring fra indre by til et lokalområde i København, så bør du tage til Nørrebro og for eksempel spise på et af de mange kebab-houses. Der findes et væld af spisesteder, så er du ikke til kebab, finder du helt sikkert noget andet, som falder i din smag.

Den Lille Havfrue og dronningens bolig

Når jeg hopper af båden ved Den Lille Havfrue, går jeg tilbage mod centrum. Her kommer jeg nemlig forbi Amalienborg Slot med den skønne have, mens jeg kan se Operahuset på den anden side af kanalen.

En kold øl i Nyhavn

Mit sidste stop tager jeg i Nyhavn. Er det om sommeren, tager jeg en øl, er det vinter, snupper jeg en kop varm kakao, mens jeg nyder det konstante liv, der er på havnen.

Det er mit København <3

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene