Perfekte Instamoments

#myCPH #myCopenhagenNanna #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

af Nanna

De smukke, anlagte søer

Om sommeren kan jeg godt lide at tage hen til søerne, som ligger 10 minutters gå gang fra Nørreport station. Det er skønt at sidde i græsset eller på bænkene og nyde en drink med vennerne, mens vi hygger os og kigger på forbipasserende mennesker, som vi kan få en masse tid til at gå med. Hvis vi bliver sultne, går vi ofte til GAO dumpling bar, hvor vi tager vores dumplings med hen til vores siddeplads og nyder solnedgangen, som er smuk over de Københavnske bygninger og ikke mindst søerne.

Hvis jeg har lyst til, at der skal ske lidt, ynder jeg at leje en svanebåd og sejle rundt i Peblinge Dossering mens jeg får lidt sol og motion samtidig med.

Om vinteren, hvis isen er tyk nok, så kan du gå ud på søerne, hvilket også giver anledning til et perfekt instagram billede.

Absalon Kirken

25 minutters gå gang fra hotellet ligger Absalon kirke, hvor der holdes fællesspisning. Jeg elsker at tage hen til kirken og få et godt, hjemmelavet måltid mad til kun 50 kr. Du behøver ikke at reservere på forhånd, du dukker bare op mellem kl. 17-18 og køber en madbillet, maden bliver serveret kl. 18.00, men det er en god idé at komme i god tid, for at sikre en plads. Om vinteren forgår det indendørs ved langborde, så du på den måde også kan komme i snak med andre spisende, hvilket altid er en del af hyggen og charmen ved at spise her. Om sommeren er der også mulighed for at sidde udenfor.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene