Det skal du se, når du er i København

#myCPH #myCopenhagenMathias #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

af Mathias

Gothersgade om aftenen

Hvis du elsker at feste, drikke, møde nye mennesker eller bare vil have en god aften/nat, er det oplagt at besøge Gothersgade. Gaden, og de omkringliggende sideveje, tilbyder flere gode barer og natklubber, som serverer alt hvad hjertet begærer lige fra sodavand, øl, vin, drinks og meget mere. Så hvis du gerne vil i godt humør, ryste hofterne på dansegulvet eller gerne vil nyde en kold forfriskning med dine venner, veninder, kæreste eller familie, kan jeg varmt anbefale at tage en tur på Gothersgade.

Telia Parken

Telia Parken er Danmarks nationalstadion. Til daglig er Telia Parken hjemmebane for Danmarks største fodboldklub, F.C. København. Stadionet blev for første gang indviet helt tilbage til d. 25 maj 1911 og har i dag en kapacitet på over 38.000 tusinde tilskuere. Stadionet bliver ikke bare brugt til fodbold. Det bliver også benyttet ved events, koncerter m.fl. og har bl.a. haft store kunstnere som Michael Jackson, Justin Bieber, Beyonce og JAY Z og mange flere store navne. Så hvis du elsker fodbold eller koncerter, så tag en tur forbi Telia Parken enten til en rundvisning på stadionet, til en rigtig kamp eller til en af de mange koncerter, Telia Parken arrangerer. Du vil ikke fortryde det.

Strøget

Hvis man rejser til København, kan man ikke undgå at besøge Strøget. Gågaden er en af Europas længste shoppinggader, og tilbyder proviant fra caféer og restauranter fra hele verdenen samt et utal af butikker, der sælger tøj, sko og accessoires for enhver smag. Gågaden byder også på to store shoppingcentre, Magasin og Illum, hvis udbuddet på gågaden ikke faldt i ens smag. Til slut vil jeg minde om de små sideveje, der stikker ud fra Strøget, hvor man finder definitionen på det danske ord ”hyggelig” i form af gode restauranter og fagre bygningsværker.

Amager Strandpark

Har jeg en sommerdag, som står i afslapningens tegn, tilbringer jeg den ofte på Amager Strandpark, hvor du kan tage et spil minigolf eller bare ligge og nyde solen. Mulighederne er mange - det er blot at vælge, hvad du foretrækker.

Hygge i Fælledparken

Jeg er også vild med Fælledparken, som er en stor park med en kæmpe foldboldbane i midten. Det er et herligt og livligt sted bare at mødes med vennerne, hygge sig og grille.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene