Nyd en weekend i København

Danmarks smukke hovedstad København egner sig fortrinligt til en weekendferie. Byen har en overskuelig størrelse, og der er masser at opleve for både børn og voksne.

Nyd en weekend i København enten sammen med børnene eller tag en romantisk smuttur til storbyen og nyd hinanden.

På Hotel The Square i centrum af København byder vi både børnefamilier, par, enlige og forretningsrejsende velkommen og sikrer dig/jer en fantastisk oplevelse på en af Københavns allerbedste adresser.

Læs mere om hotellet her på siden og book ophold online. 

Du får Københavns mest centrale beliggenhed på Hotel The Square

Hotel The Square har adressen Københavns Rådhusplads 14, og det bliver svært at finde en mere central adresse i København. Forlystelsesparken Tivoli og shoppinggaden Strøget ligger lige overfor Rådhuspladsen, og området er spækket med caféer og restauranter.

The Square er derfor et fantastisk udgangspunkt for en weekend i København. Hotellet er moderne og trendy med stramme minimalistiske linjer men har en varm og imødekommende atmosfære.

Hotellet har 268 stilrene værelser, der alle har gratis WiFi og TV. Flere af hotellets Executive værelser har en fantastisk udsigt over Rådhuspladsen, så vælg et af disse værelser for at være sikker på en af Københavns bedste udsigter. 

Få det bedste ud af København på en weekend

København byder på masser af oplevelser for både børn og voksne, men har I kun en weekend i byen, er det nødvendigt at overveje, hvad I helst vil opleve.

Et besøg i Tivoli er et must, hvis I rejser med små eller større børn – den gamle forlystelsespark har ca. 25 kørende forlystelser, og der er noget både for de helt små og for vovehalsene.

Rejser I uden børn på et romantisk weekendophold, byder København på adskillige romantiske restauranter - heriblandt flere Michelin-restauranter. København byder også på masser af shoppemuligheder, spændende museer og udendørsaktiviteter, så det er bare med at planlægge, hvad man vil opleve!

På Hotel The Square glæder vi os til at byde jer velkommen, og vi vil gøre vores bedste for at give jer et uforglemmeligt ophold.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene