Forlystelser, madoplevelser og shopping i hjertet af København

#myCPH #myCopenhagenRikke #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

af Rikke

Tivoli

Tæt ved hovedbanegården og Rådhuspladsen finder man Tivoli, som jeg vil anbefale at besøge. Her kan man prøve forlystelser eller bare vælge at gå rundt og se den hyggelige og flotte forlystelsespark. Samtidig er der også gode restauranter, hvis man kunne være interesseret i at spise derinde.

Tivoli Food Hall

Lige ved siden af Tivoli ligger Tivoli Food Hall, her går jeg tit ind for at smage på de mange forskellige lækkerier, da der er rigtig meget at vælge imellem. Jeg synes også, at det er rigtig hyggeligt at gå rundt derinde, men samtidig er der også mulighed for at sætte sig og nyde det, man har købt.

Rådhuspladsen

Jeg går rigtig ofte forbi Rådhuspladsen på min vej og nyder at være i hjertet af København, hvor det vrimler med mennesker. Derudover er Rådhuset også en flot bygning at beundre. Der sker tit forskellige arrangementer på pladsen, som jeg kan se på min vej, så nogen gange stopper jeg op for at kigge med.

Strøget

Fra Rådhuspladsen går jeg direkte hen til Strøget, da jeg elsker at shoppe. Her vælger jeg tit at tage hen, da der er mange forskellige butikker og cafeer. Strøget er en lang gade, som fører direkte til dejlige Kongens Nytorv, hvor jeg også tager et smut i Magasin eller nyder en café latte på en af de mange cafeer.

Det er mit København!

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene