Besøg København og overnat på Hotel The Square

Med design, minimalisme og imødekommenhed i centrum er Hotel The Square i særdeleshed et cool og attraktivt hotel at have sin base på.

Hvad enten du er på besøg i byen i forretningsøjemed eller som turist, så har hotellet en helt unik placering lige på Rådhuspladsen.

Værelserne er stilrent indrettet og som i lobbyen går firkanten igen. Flere af hotellets Executive værelser har udsigt over Rådhuspladsen, hvor der ofte er arrangementer af forskellige karakter.

Hotellets fordele

På 6.sal finder du den lysfyldte morgenmadsrestaurant og herfra kan du også kigge udover byens tage.

Desuden blev hotellet i 2008 certificeret med ”Green Key”.

Vil du gerne bo i centrum?

Så er Hotel The Square det helt rigtige valg. Strøget, Tivoli og bydelen Vesterbro ligger lige om hjørnet.

Strøget er Danmarks længste butiksgade, der strækker sig fra rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Her kan du finde mange kendte brands.

Du kan vælge at holde en pause på det berømte konditori ”La Glace” eller på en af cafeerne ved Storkespringvandet.

Når du nærmer dig kongens Nytorv kan du tage nogle af sidegaderne til strøget og finde nogle lidt mere eksklusive og dyre design forretninger.

Er du mere til at shoppe i et lokalt kvarter med smarte designbutikker og hippe cafeer er Istedgade på Vesterbro et godt alternativ. Generelt er der gode transportmuligheder fra enten Rådhuspladsen eller fra Hovedbanegården.

Selv om du ikke er til voldsomme karruselture er Tivoli en oplevelse værd på en almindelig forårsaften. Nyd at gå gennem haven og indånd atmosfæren og forårsduften. Tivoli har også mange gode restauranter, der kan sætte prikken over i’et for at fuldende en god aften.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene