Concierge service

  • Fitness og motion
  • Bil -og cykeludlejning
  • Oplevelser og sightseeing

Fitness og motion

Har du lyst til en tur i fitness? Så har vi heldigvis en aftale med vores søsterhotel Imperial Hotel, som ligger 2 minutters gang fra hotellet. Der kan du træne i deres fitnesscenter uden betaling, du skal bare henvende dig i deres reception.

Er du mere til løb i den friske luft så starter din løbetur allerede lige ude foran døren! The Square ligger tæt på søerne i København, hvor mange københavnere løber deres daglige tur ad stierne langs søerne. Hvad enten du har brug for en længere eller en kort tur, kan det lade sig gøre. Spørg i receptionen efter et kort.

Bil- og cykeludlejning

Skal man bruge en bil under sit ophold, så hjælper vi gerne med at booke den. Henvend dig i receptionen, og så ordner vi det hele for dig. Vil man derimod cykle rundt i byen, så har vi egne cykler, som man kan leje på dagsbasis. Prisen er   pr. dag, og hvis man ønsker det, så medfølger lygter og cykelhjelm, så sikkerheden er i top.

Læs guiden for cykling i København (EN)

Oplevelser og sightseeing

København har masser at byde på, når det kommer til gode oplevelser. Derfor har du også mulighed for at købe billetter til en af de mest populære i receptionen på hotellet: Tivoli. Derudover vil vi meget gerne være behjælpelige, hvis du har brug for hjælp til alle former for guidede ture og sightseeing. Se f.eks. vores omfattende online guides til oplevelse i København

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene