Ophold

Den, for mange, ideelle storbyferie mikser det pulserende, mangfoldige og kulturspækkede liv med en mulighed for at koble af i tilbagelænede rammer, uden en masse besvær og transporttid. 

Som gæst på The Square befinder dig også på et centralt hotel, der ligger på en af byens mest populære pladser. Med udsigt til Rådhuspladsens menneskevrimmel, brødsøgende duer og utallige trafikårer kan du glæde dig til et oplevelsesrigt hotelophold hos os. For du er i gåafstand til byens must-sees, ombejlede spisesteder, hippe barer og chauffører, der kan køre dig hen, hvor du vil. Skal du hurtigt have stillet din lyst til shopping eller en skumtoppet kaffe, er du også tæt på Københavns, måske, mest summende gågade, Strøget. Trænger du i stedet til et par salige solstrejf eller en opkvikkende brise i ansigtet, er du kun et stenkast fra Københavns Indre Søer – eller bare Søerne, hvis du vil blende ind blandt de lokale. 

The Square er desuden et hotel, som har både dansk og internationalt tække. For hos os møder nordisk design den New York’ske boutique-stil og omkredser dig med komfortabelt design, bløde lysindfald og farverige detaljer.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene