Morgenmadsrestaurant

Åbningstider

Mandag – fredag 06:30-10:00
Fredag – søndag samt alle helligdage, herunder skolernes sommerferie 07:00-11:00
Book bord her

Vi går højt op i kvalitet og i at skabe en oplevelse ved at bo på The Square, også når det gælder dagens vigtigste måltid – morgenmaden.  Derfor tilbyder vi en lækker morgenmadsbuffet med fokus på kvalitet, økologi, sundhed og ikke mindst den gode smag. Vi har også valgt at blive certificeret som Bronzemærket, under Det Økologiske Spisemærke. Dette betyder at vi forpligtiger os til minimum 30% af vores buffet er økologisk.

Sortimentet består b.la. af et stort udvalg af økologisk brød fra Emmerys, forskellige oste, pålæg, frugt, grønt, yoghurt, æg, diverse morgenmadsprodukter, samt forskellige juicer og selvfølgelig kaffe og te. Af varme retter tilbyder vi sprødstegt bacon, røræg, pølser, kartoffelbåde og den engelske baked beans 

Morgenmaden serveres på vores øverste etage med udsigt over byens tage. Når vejret er til det er det også muligt at have sin morgenmad på vores tagterrasse.

Allergier

Vi tilbyder også gluten-laktosefri produkter  – henvend dig venligst til tjenerne.

Online booking

Vi vil gerne give alle vores gæster en god start på dagen. For den travle gæst åbner restauranten derfor tidligere på hverdage og for gæsten der bare vil nyde og opleve, holder vi restauranten længere åben i weekender og helligdage. For at minimere kø til morgenmaden, skal man reservere bord til morgenmad. Dette kan man gøre enten her på siden eller når man ankommer til hotellet. Personalet vil selvfølgelig være behjælpeligt.

Pris

Ved tilkøb af morgenmad er prisen   pr. person (børn under 12 år  ). Vi har også pakker hvor morgenmaden er inklusiv. Vælg hvilken mulighed I ønsker ved booking og har du allerede reserveret, så se evt. på din bekræftelse hvad der er inklusiv.