En Tur i Tivoli

fra  

pris pr. person pr. nat (i delt dobbeltværelse).

Vil du gerne give dine børn en dag med flyvende forlystelser, historiske teaterstykker, latterkramper og klistrede candyfloss-fingre i Københavns mest velbesøgte attraktion? Så kan vi varmt anbefale vores Tivoli-tilbud, hvor du og familien kombinerer et hotelophold hos os med en heldagstur i Tivoli.

Med din Tivoli-billet har du fri adgang til parken og de mange velkendte rutsjebaner, blandt andet Ballongyngen, Stjernetårnet, Den Flyvende Kuffert og Det Gyldne Tårn. Tivoli-pakken giver også mulighed for at opleve de gennemførte sæsontemaer og musikere, der fylder parken med stemning, sanseoplevelser og smil hele året rundt.

Tilbuddet indeholder

  • Overnatning i et af vores værelser
  • Veldækket morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
  • 1-dags entré til Tivoli

Vil du gerne glæde din familie med en tur i Tivoli? Så kan du vælge det eventyrlige oplevelsestilbud, når du booker dit hotelophold i toppen af siden. 

Halloween i Tivoli

I det mørke vinterhalvår bliver de botaniske sommerfarver skiftet ud med kulørte lamper og levende lys hen over efterårsferien, hvor Tivoli forvandler sig til et Halloween-univers. Hér ligger forlystelsesparken badet i høstfarver fra græskarhoveder og halmballer… mens blege og blodige zombier flakker rundt i mørket.

Jul i Tivoli

Din tivolibillet kan også få dig i julestemning, når Tivoli forvandler parken til et eventyrligt nisselandskab i december måned. Her kan du tage en kop dampende gløgg og et churros-fyldt kræmmerhus i hånden og slentre rundt blandt julelys og snedækkede grangrene og – hvis du er heldig – sige hej til julemanden og hans rensdyr.

Du finder tilbuddet ved at: 

1) Indtaste periode og antal personer, og tryk "Søg ophold". 

2) Vælg nu ”En Tur i Tivoli” boksen, og du er klar til at booke.

Tivoli åbningstider

Halloween 2022

13. oktober - 6. november

Jul 2022

18. november - 31. december

(lukket 24. december)

Sommer 2023

Opdateres...

Salgsbetingelser

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag.