En tur i Tivoli

fra  

pris pr. person pr. nat (i delt dobbeltværelse).

Med Tivoli-pakken får du entré til Danmarks bedste og verdens næstældste forlystelsespark. Efter en latterfyldt dag venter herefter et dejligt værelse ikke langt fra haven på en af Københavns bedste beliggenheder.

Tilbuddet indeholder

  • Overnatning i et af vores værelser
  • Veldækket morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
  • 1-dags entré til Tivoli

Du finder tilbuddet ved at: 

1) Indtaste periode og antal personer, og tryk "Søg ophold". 

2) Vælg nu ”En Tur i Tivoli” boksen, og du er klar til at booke.

Få forlystelser med i pakken

Vil du og familien også prøve alle de sjove forlystelser i Tivoli? Så skal du booke The Square og Tivoli All Inclusive, som blandt andet inkluderer Turpas til alle forlystelser, turfotos og meget mere.

Læs mere om The Square og Tivoli All Inclusive


Sæsoner i Tivoli

Påske i Tivoli

Duftende hyacinter, 20.000 påskeliljer og farverige påskeæg fylder Haven, når Tivoli fejrer Påske i Tivoli. Hele haven er i påskedagene fyldt med bløde påskelam, æggejagt, lækre forårsfristelser, flotte påskedekorationer og sus i forlystelserne.

Sommer i Tivoli

Sommer i Tivoli er en eventyrlig tid med farverige stauder og sirlige blomsterbed. Nyd en gåtur i den smukke have med historiske bygninger, hyggelige kroge og humørspredende hvin fra de mange forlystelser.

Om aftenen skaber tusindvis af funklende lamper en eventyrlig atmosfære, der er helt unik og hver fredag aften igennem sommeren skruer Tivoli desuden op for musikken, når et kendt dansk eller international navn går på scenen på Plænen til Fredagsrock. Og så kan I hver lørdag aften se frem til det helt store fyrværkerishow ved Plænen.

Halloween i Tivoli

I det mørke vinterhalvår bliver de botaniske sommerfarver skiftet ud med kulørte lamper og levende lys hen over efterårsferien, hvor Tivoli forvandler sig til et Halloween-univers. Hér ligger forlystelsesparken badet i høstfarver fra græskarhoveder og halmballer… mens blege og blodige zombier flakker rundt i mørket.

Jul i Tivoli

Din tivolibillet kan også få dig i julestemning, når Tivoli forvandler parken til et eventyrligt nisselandskab i december måned. Her kan du tage en kop dampende gløgg og et churros-fyldt kræmmerhus i hånden og slentre rundt blandt julelys og snedækkede grangrene og – hvis du er heldig – sige hej til julemanden og hans rensdyr.


Åbningstider i Tivoli

Sommer 2024

22. marts - 22. september

Halloween 2024

10. oktober - 3. november

Jul 2024

15. november - 5. januar 2025

Du finder tilbuddet ved at: 

1) Indtaste periode og antal personer, og tryk "Søg ophold". 

2) Vælg nu ”En Tur i Tivoli” boksen, og du er klar til at booke.

Salgsbetingelser

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene