Wallmans Dinnerparty

fra  

pris pr. person pr. nat (i delt dobbeltværelse).

Wallmans – en aften fyldt med oplevelser

Fantastisk underholdning, 4-retters menu og natklub – under samme tag!

Har du brug for en aften ude i København? Så er Cirkusbygningen et perfekt bud. Wallmans leverer et fabelagtigt show, en dejlig middag, god stemning og en fest ud på de sene nattetimer. Efter en dejlig aften med alt hvad dertil hører, hvorfor så ikke snuppe en overnatning på The Square?

Tilbuddet indeholder

  • Overnatning i et af vores skønne værelser
  • Kølig Cava der sætter en god stemning
  • Spektakulært show 
  • 4-retters middag
  • Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt

Sådan bestiller du

Ring til os på tlf. +45 3338 1200 eller send os email til thesquare@arp-hansen.dk (det er desværre ikke muligt at bestille online).

CAKE – Wallmans Dinnerparty

Show, middag & natklub

Gør dig klar til et brag af en aften!

Wallmans nye Dinnerparty hedder CAKE, for der altid er noget at fejre. Så tag venner, familie og kollegaer med til en forrygende fest – lige i hjertet af København.

Du kan glæde dig til et overdådigt show med musik af navne som George Michael og Michael Jackson, et heftigt live-band, forførende dans og nervepirrende akrobatik.

Sving hofterne til latinrytmer under Miamis solnedgang, kom med på en rocket skovtur og nyd en farverig og humoristisk undervandsrejse gennem Aquas største hits. Det hele kulminerer i en guldglitrende finale, der samtidig sparker gang dansegulvet i Cirkusbygningens natklub.

I løbet af aftenen får du og dit selskab serveret en lækker 4-retters middag, mens I samtidig nyder aftenens mange shownumre. Der udspiller sig et sandt festfyrværkeri i den store Cirkussal!

Skal du fejre fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje? I vores festlige fejrings-nummer overdynger vores skønne værtinde Megan Moore aftenens æresgæster med charme, humor og KAGE.

Velkommen til Københavns største Dinnerparty!

Læs mere om showet, programmet og menuer hos Wallmans.

Wallmans Dinnerparty er et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle. Vi tager forbehold for at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Program

Kl. 17.30: Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Underholdning i foyeren

Kl. 17.50: Seating. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen

Kl. 18.00: Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes før, under og mellem shownumrene

Kl. 23.00: Showet slutter, og festen i natklubben begynder (natklubben åbnes for nye gæster kl. 23.30)

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.


Priser i 2023 og 2024

Nyt show Cake for perioden 25. august til juni 2024:

25 august 2023 - 4. november 2023
Torsdage fra  
Fredage fra  
Lørdage fra  

8 november 2023 – 16 december 2023
Onsdage fra  
Torsdage fra  
Fredage og lørdage fra  

Nytårsaften 31 december 2023
Søndag fra  

Januar 2024 – juni 2024 åbner for salg primo oktober 2023. 

OBS: Alle priser er pr. person i delt dobbeltværelse. Det er også muligt at bestille enkeltværelse mod et tillæg til prisen. Fredage og lørdage fra 24. november – 9. december er der ekstra tillæg på billetter på ovenstående priser.

Wallmans tillægger billetgebyr på   pr. billet.

Ring og book

Ring til os på tlf. +45 3338 1200 eller send os email til thesquare@arp-hansen.dk (det er desværre ikke muligt at bestille online).


Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. person i delt dobbeltværelse pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Kan bookes senest 2 dage før ankomst. Annullering kan ikke foretages senere end 30 dage før ankomst.

Denne pakke består af hotelophold samt eksterne services, som hotellet formidler. Wallmans A/S er den ansvarlige aftalepart for opfyldelse af den/de reserverede eksterne services. Alle forhold, der vedrører opfyldelsen af den eksterne del af reservationen, skal derfor afklares direkte med Wallmans A/S.