”Hidden Gems” i København

#myCPH #myCopenhagenJulia #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

af Julia

København er en dejlig by, hvor man kan opleve lidt af hvert. Dette kan være alt fra kulturelle oplevelser, shopping, mystery rooms, Go-Boats og mad oplevelser. Disse er mine yndlings ”Hidden Gems” i København.

Glyptoteket

Omkring en 6 minutters gåtur fra hotellet kan du finde en af de mest brede samlinger af kunst skjult bag Tivoli. Ny Carlsberg Glyptotek er stiftet af brygger Carl Jacobsen (1842–1914), som var en lidenskabelig samler. Glyptoteket har en unik samling af over 10.000 kunstværker og arkæologiske genstande. Man kan finde malerier fra den Danske Guldalder, Græske og Romerske skulpturer, Franske malerier, sarkofager fra Ægypten samt Franske og Danske skulpturer. Men det bedste, er at nyde den dejlige tropiske have i museet. De tilbyder også en dejlig cafe hvor man kan nyde udsigten til haven imens man drikker en kop kaffe.

Maven

Trænger du til en bid mad efter at have shoppet på Strøget? Så kan jeg varmt anbefale min yndlingsrestaurant, Maven. Maven ligger bag ved Storkespringvandet ved Nikolaj Plads. Maven er gemt inde i Nikolaj Kirken, og de byder på kvalitets vine og klassiske retter, lavet af de bedste råvarer. Om sommeren har de altid et dejligt udvalg af skaldyr, som kan nydes med et glas bobler ude på deres gårdsplads i solen.

Villa Vino

Det er altid ”wine o’clock”, så tag på Mikkel Bryggers gade. Denne lille gade rummer Københavns ældste stadig fungerende biograf, Grand Teatret, men den tilbyder også ”Den Lille Gule” og ”Villa Vino”. Skjult bag Rådhuset er denne energisk gade, et perfekt sted at slappe af med familie og venner med et dejligt glas vin. De sørger altid for god service og ekspertise i de 60 forskellige vine på glas. Så du kan altid prøve dig frem til din nye yndlingsvin. Og hvis du bliver sulten undervejs, har de altid noget godt til ganen.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene