Bed & Bubbles

fra  

pris pr. person pr. nat (i delt dobbeltværelse).

Skål på minder, storbyeventyr og hotelforkælelse

Trænger du til at få én på København-opleveren? Og har du samtidig lyst til at glæde din kæreste, nære ven, mor eller dig selv med et hotelophold i centrum af populære seværdigheder og smagsoplevelser?

Så kan du med fordel rykke tættere på skærmen, da vi nu løfter låget til vores Bed & Bubbles-pakke. Den gemmer på et sammensat hotelophold, hvor vi sørger for, at jeres getaway både starter og slutter med forkælelse.

Når I ankommer, kan I skåle jeres fælles oplevelse festligt i gang med en flaske perlende cava, der venter jer på værelset.

Efter en lang nattesøvn vågner op I til en varieret morgenmadsbuffet, som lader jer op med energi og godt humør til dagen, der ligger forude.

Bed & Bubbles-pakken forkæler altså med:

  • En overnatning i et af vores værelser efter eget valg.
  • En kold flaske bobler.
  • En morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, ost, æg, yoghurt og frisk frugt.

Psst…

Hvis I har check-out om søndagen, kan I sove længe eller tage jer god tid til at få det sidste glimt eller snapshot af København med, da check-out først skal ske senest kl. 18.00.

Skal vi sætte stemningen for dit næste storbyminde? Så kan du vælge vores Bed & Bubbles-pakke, når du booker i toppen af siden.

Du finder tilbuddet ved at: 

1) Indtaste periode og antal personer, og tryk "Søg ophold". 

2) Vælg nu ”Bed & Bubbles” boksen, og du er klar til at booke.

Salgsbetingelser

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene