Salgsbetingelser

15. december 2022

Reservationer

Når du laver en reservation via vores hjemmeside, beder vi om en garanti med et kreditkort. Fornavn og efternavn på reservationen skal stemme overens med gæstens ID-kort og kredit kort, som skal forevises på forlangende ved check-in. Du kan se annullerings- og betalingsbetingelserne for det aktuelle tilbud ved bestilling, og de fremgår også i bekræftelsen, som du efterfølgende modtager på email.

Hotellet modtager gerne ønsker til værelsesfaciliteter, men disse vil altid først kunne bekræftes ved check-in.

Betaling sker i DKK

Valuta vist på siden er kun vejledende - alle køb bliver foretaget i danske kroner.

Alle priser er totalpriser inkluderet moms og service.

Ændring og annullering af reservation

Ændringer og annulleringer kan foretages via vores hjemmeside eller ved at kontakte hotellet direkte. Vi gør opmærksom på at ændringer i antal nætter, antal personer og lign kan føre til en ændring i prisen pr nat.

I tilfælde af, at du forsøger at annullere bestillingen senere end betingelserne tillader, vil dette blive oplyst. Det oplyste kreditkortnummer vil i så fald blive debiteret i henhold til annulleringsbetingelser for det pågældende tilbud.

Du modtager en bekræftelse på annulleringen til den oplyste email-adresse. Denne bekræftelse er din garanti for, at værelset er annulleret.

Bemærk: Ikke alle tilbud kan annulleres eller ændres efter reservationen er bekræftet.

Check in og check ud

Værelset er til din rådighed fra kl. 15:00 på ankomstdagen frem til kl. 12:00 på afrejsedagen. Såfremt afrejsetidspunktet ikke overholdes forbeholder hotellet sig ret til at debitere dig for værelsesprisen for en ekstra nat i henhold til gældende listepriser.

Foretages check-in ikke på ankomstdatoen, frafalder din ret til at benytte værelset på de resterende nætter, du har booket. Ønsker du at benytte dig af reservationen efter den oprindelige ankomstdato, er det dit eget ansvar at kontakte hotellet senest på datoen for oprindeligt planlagt check-in. Dette skal foregå skriftligt (via mail) og gælder alle reservationstyper.

Betingelser for ændring af Lavest Mulige Pris

Kun reservationer lavet på en af Arp-Hansen Hotel Groups hotellers hjemmesider kan ændres. Reservationen kan ikke flyttes til et andet hotel da, en flytning til andet hotel betragtes som en annullering og efterfølgende ny reservation. Ændring kan kun finde sted ved at kontakte hotellet direkte eller via Arp-Hansen Hotel Groups centrale bookingafdeling på telefon +45 80303045 eller mail book@arp-hansen.dk. Ændringen skal finde sted inden kl. 12 på ankomstdagen, ellers betragtes den som en annullering og ny reservation. Ved ændring pålægges et gebyr på   (Gentofte Hotel  ) pr. reservation. Ved ændring tages der forbehold for evt. prisstigninger.

Grupper

Priserne på hjemmesiden er beregnet til individuelle reservationer. Såfremt der reserveres 10 eller flere værelser til samme periode vil hotellet betragte det som en gruppe, hvilket vil medføre en ændring af priser og generelle betingelser, herunder bl.a. annullerings og betalingsbetingelser. Hotellet vil fremsende en gruppekontrakt, til underskrift for at reservationerne bekræftes.

Gæster under 18 år

Gæster under 18 år skal altid være ledsaget af en myndig person ved ophold på hotellet.

Kortgebyr

Vær opmærksom på at der i forbindelse med betaling med visse kreditkort kan forekomme opkrævning af kreditkortgebyrer.

Klagemuligheder

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds. Kontakt altid hotellets reception som vil hjælpe med at afklare eventuelle misforståelser. Lykkes det ikke at finde en løsning, kan du kontakte Ankenævnet for Hotel, Restaurant og Turisme via www.hrt-ankenaevn.dk eller via europa.eu/.