Salgsbetingelser

26. september 2023

Reservationer

Når du laver en reservation via vores hjemmeside, beder vi om en garanti med et kreditkort. Fornavn og efternavn på reservationen skal stemme overens med gæstens ID-kort og kreditkort, som skal forevises på forlangende ved check-in. Du kan se annullerings- og betalingsbetingelserne for det aktuelle tilbud ved bestilling, og de fremgår også i bekræftelsen, som du efterfølgende modtager på email.

Hotellet modtager gerne ønsker til værelsesfaciliteter, men disse vil altid først kunne bekræftes ved check-in.

Betaling sker i DKK

Anden valuta end danske kroner (DKK), som vises på hjemmesiden, er kun vejledende - alle køb bliver foretaget i danske kroner.

Alle priser er totalpriser inkluderet moms.

Betingelser for ændring og annullering af reservation

Kun reservationer lavet på en af Arp-Hansen Hotel Groups hotellers egne hjemmesider* kan ændres eller annulleres. Reservationen kan ikke flyttes til et andet hotel da, en flytning til andet hotel betragtes som en annullering og efterfølgende ny reservation. Ved annullering, modtages en bekræftelse på annulleringen til den oplyste mailadresse. Denne bekræftelse er din garanti for, at værelset er annulleret.

Ved hotelophold, som er booket via en tredjepart eller via online-rejsebureauer, skal denne pågældende part kontaktes direkte.

Reservationer uden mulighed for afbestilling

Alle reservationer skal forudbetales og kan ikke refunderes. Ændring kan kun finde sted ved at kontakte hotellet direkte eller via Arp-Hansen Hotel Groups centrale bookingafdeling på telefon 8030 3045 eller mail book@arp-hansen.dk. Ved ændring pålægges et gebyr på DKK 650 (Gentofte Hotel DKK 450) pr. reservation pr. gang datoen ændres. Vi gør opmærksom på at ændringer i dato, antal nætter, antal personer og lign. kan føre til en ændring i prisen pr. nat. Der tages forbehold for udsolgte dage og/eller værelseskategorier ved ændring af opholdets dato eller længde. Eventuel prisreducering i opholdet efter ændring refunderes ikke. Reservationer kan maks. rykkes 12 måneder frem fra den oprindeligt bookede dato.

Reservationer med mulighed for afbestilling

Alle reservationer kan ændres og/eller annulleres uden ekstra gebyrer eller omkostninger frem til kl. 12:00 på ankomstdagen. Ændring eller annullering efter kl. 12:00 på ankomstdagen, vil medføre at første overnatning af opholdet vil blive opkrævet. Ændringer og annulleringer kan foretages via Arp-Hansen Hotel Group hotellers egne hjemmesider*, ved at kontakte hotellet direkte eller ved at kontakte Arp-Hansen Hotel Groups centrale bookingafdeling på telefon 8030 3045 eller mail book@arp-hansen.dk. Vi gør opmærksom på at ændringer i dato, antal nætter, antal personer og lign. kan føre til en ændring i prisen pr. nat. Der tages forbehold for udsolgte dage og/eller værelseskategorier ved ændring af opholdets dato eller længde.

Ved manglende fremmøde vil det oplyste kreditkortnummer blive debiteret i henhold til annulleringsbetingelserne for den pågældende reservation.

Check-in og check-out

Værelset er til din rådighed fra kl. 15:00 på ankomstdagen frem til kl. 12:00 på afrejsedagen. Såfremt afrejsetidspunktet ikke overholdes forbeholder hotellet sig ret til at debitere dig for værelsesprisen for en ekstra nat i henhold til gældende listepriser.

Foretages check-in ikke på ankomstdatoen, frafalder din ret til at benytte værelset på de resterende nætter, du har booket. Ønsker du at benytte dig af reservationen efter den oprindelige ankomstdato, er det dit eget ansvar at kontakte hotellet senest på datoen for oprindeligt planlagt check-in. Dette skal foregå skriftligt (via mail) og gælder alle reservationstyper. 

Grupper

Priserne på hjemmesiden er beregnet til individuelle reservationer. Såfremt der reserveres 10 eller flere værelser til samme periode vil hotellet betragte det som en gruppe, hvilket vil medføre en ændring af priser og generelle betingelser, herunder bl.a. annullerings og betalingsbetingelser. Hotellet vil fremsende en gruppekontrakt, til underskrift for at reservationerne bekræftes.

Gæster under 18 år

Gæster under 18 år skal altid være ledsaget af en myndig person ved ophold på hotellet.

Kortgebyr

Vær opmærksom på at der i forbindelse med betaling med visse kreditkort kan forekomme opkrævning af kreditkortgebyrer.

Klagemuligheder

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds. Kontakt altid hotellets reception som vil hjælpe med at afklare eventuelle misforståelser. Lykkes det ikke at finde en løsning, kan du kontakte Ankenævnet for Hotel, Restaurant og Turisme via www.hrt-ankenaevn.dk eller via europa.eu/.

 

* arp-hansen.dk, arp-hansen.com, arp-hansen.se, arp-hansen-kobenhavn.com, phoenixcopenhagen.dk, phoenixcopenhagen.com, phoenixcopenhagen.se, phoenixcopenhagen-kobenhavn.com, 71nyhavnhotel.dk, 71nyhavnhotel.com, 71nyhavnhotel.se, 71nyhavnhotel-kobenhavn.com, copenhagenstrand.dk, copenhagenstrand.com, copenhagenstrand-kobenhavn.com, copenhagenstrand.se, imperialhotel.dk, imperial-hotel-copenhagen.com, imperialhotel-kobenhavn.com, imperialhotel.se, thesquare.dk, thesquarecopenhagen.com, thesquare-kopenhamn.se, thesquare-kobenhavn.com, tivolihotel.dk, tivolihotel.com, tivolihotel.se, tivolihotel-kobenhavn.com, copenhagenisland.dk, copenhagenisland.com, copenhagenisland-kobenhavn.com, copenhagenisland.se, gentoftehotel.dk, gentoftehotel.com, gentoftehotel.se, gentoftehotel-kobenhavn.com, wakeupcopenhagen.dk, wakeupcopenhagen.com, wakeupcopenhagen.se, hotelwakeupcopenhagen.com, wakeupcopenhagen.de, steelhousecopenhagen.com, nexthousecopenhagen.com.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene