Business services

  • Executive Lounge
  • Møde - og konferencelokaler
  • Fax, print – og kopiservice
  • iPads med internetadgang

Executive Lounge

Når man er på farten, kan man godt have brug for et sted at sidde og arbejde eller bare slappe af efter en lang dag. Derfor har vi fået etableret en helt ny lounge.

Her har du mulighed for at arbejde, se tv, læse aviser eller bare smække benene op og nyde roen. Når du booker et Executive værelse, en Junior-suite eller en Junior-suite deluxe, får du automatisk adgang til vores lounge. Her vil der være kolde og varme drikkevarer samt snacks, og med en beliggenhed på 6. etage kan du nyde udsigten over byen, og når vejret er til det, kan du sidde ude på terrassen.

Møde - og konferencelokaler

På toppen af hotellet har The Square 2 eksklusive mødelokaler hver med plads til 25 personer. Fra begge lokaler er der en formidabel udsigt ud over Københavns tårne og tage.

Fax, print – og kopiservice

Har du brug for at sende en fax eller tage et kopi så er vi gerne behjælpelige i receptionen. Skal du derimod printe f.eks. en flybillet, så kan du frit benytte vores to trådløse printere, henholdsvis på 6 etage og i lobbyen.

iPads med internetadgang

Derudover har vi også to iPads med internetadgang til fri afbenyttelse. Det er muligt at printe fra begge iPads via de to trådløse printere. Dette er selvfølgelig også muligt såfremt man har medbragt eget udstyr.

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.