Mad og drikke

  • Morgenmadsrestaurant med tagterrasse
  • Lobbybar
  • Executive Lounge

Morgenmadsrestaurant

Vi går højt op i kvalitet og vil gerne give vores gæster den bedste start på dagen. Derfor tilbyder vi en lækker morgenmadsbuffet med fokus på kvalitet, økologi, sundhed og ikke mindst den gode smag.

Vi har derfor et stort udvalg af brød og ost, pålæg, frugt og grønt, yoghurt, æg, morgenmadsprodukter samt forskellige juicer og selvfølgelig kaffe og te. Til dem der ønsker en mere traditionel morgenmad så tilbyder vi selvfølgelig også en lækker sprødstegt bacon og røræg samt klassisk dansk wienerbrød. Morgenmaden serveres i vores dejlige morgenmadsrestaurant beliggende på 6. etage og når vejret tillader det på vores tagterrasse.

Åbningstider

Hverdage
kl. 06:30 til 10:00

Weekender
kl. 07:00 til 11:00

Book bord på vores morgenmadsrestaurant her

Lobbybar 24/7

I lobbyen finder du vores bar, som er en integreret del af receptionen. Her kan du snuppe en drink, en fadøl, et glas vin eller en kop kaffe. Det hele kan nydes i vores sofaer sammen med dagens avis. Lobbybaren har åbent 24/7.

Executive Lounge

Når man er på farten, kan man godt have brug for et sted at sidde og arbejde eller bare slappe af efter en lang dag. Derfor har vi fået etableret en helt ny lounge.

Her har du mulighed for at arbejde, se tv, læse aviser eller bare smække benene op og nyde roen. Når du booker et Executive værelse, en Junior-suite eller en Junior-suite deluxe, får du automatisk adgang til vores lounge. Her vil der være kolde og varme drikkevarer samt snacks, og med en beliggenhed på 6. etage kan du nyde udsigten over byen, og når vejret er til det, kan du sidde ude på terrassen.