Pin it

Wallmans byder op til dans

Oplev et fantastisk show, 4-retters middag & natklub – i Cirkusbygningen

København har mange ting at byde på. Et rigtig godt bud på en underholdende aften er Wallmans storslåede show i Cirkusbygningen. En udsøgt 4-retters middag i fantastiske omgivelser mens et fantastisk show udspiller sig på den store scene. Slut aftenen af med en overnatning på The Square, så garanterer vi, at du får en uforglemmelig aften. 

Gør dig klar til at tage på en forførende rejse i Wallmans Cirkusbygningen sammen med vennerne, kollegerne eller familien. Her forenes en udsøgt 4-retters middag, storslået underholdning og magiske omgivelser, og vi lover jer en fuldendt totaloplevelse, der starter allerede i indgangen.

Showet Music Box fører jer gennem et univers fyldt med overdådig musik, fantastisk artisteri og imponerende akrobatik. Hold godt fast, mens vi overvælder jer med et utroligt sceneshow, funklende kostumer og musik af nogle af tidens største legender som Elton John og U2. Glæd jer også til et charmerende boyband-medley, der får alle hjerter til at smelte.

Nyd middagen, mens shownumrene bliver leveret som perler på en snor. Der er pause mellem hvert nummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde maden.

Music Box er et internationalt show*, der udføres på engelsk og kan derfor nydes af alle. I kommer helt tæt på artisterne, når de serverer ved bordene, underholder fra scenen og fra alle hjørner af cirkussalen. Showet kulminerer i en bragende rock-finale, som får dansegulvet til at eksplodere! Så er byens bedste fest i gang i Københavns største natklub!

Kom i Wallmans og lad dig rive med på en storslået musikalsk og visuel rejse, hvor samtlige sanser kommer i spil!

Showet spiller torsdag – lørdag fra 21. august 2015 til juni 2016.

Læs mere om showet, programmet og menuer hos Wallmans.

*Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Tilbuddet indeholder:

  • Overnatning
  • Mousserende vin
  • Spektakulært show
  • 4-retters middag
  • Natklub
  • Morgenmadsbuffet

Priser fra august til oktober

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Hverdage fra DKK 1445,-
Weekend fra DKK 1590,-

Priser fra november til december

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Hverdage fra DKK 
1445,-
Weekend fra DKK 1840,-

Pris nytårsaften

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Fra DKK 2671,-

Priser fra januar til juni

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Hverdage fra DKK 
1445,-
Weekend fra DKK 1590,-

Det er også muligt at bestille enkeltværelse mod et tillæg til prisen.

Sæson:

21.08.2015 til 18.06.2016

Spilledage:

Torsdag til lørdag

Tidspunkt:

Hverdage:  17.30 - 22.30
Weekend: 17.30 - 22.30

Sådan bestiller du

Ring til os på tlf. 3338 1200 eller send os email til thesquare@arp-hansen.dk 
(det er desværre ikke muligt at bestille online).

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag.


Vil du modtage særtilbud på hotelophold?

Ja? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig løbende lækre særtilbud på ophold på vores hoteller. * Skal udfyldes
Ja tak, jeg vil gerne pr. e-mail modtage nyheder, information om ophold, gode tilbud, oplysninger om spændende events og konkurrencer fra Arp-Hansen Hotel Group og gruppens hoteller samt om arrangementer og events, der foregår i omegnen af gruppens hoteller. Jeg kan forvente at modtage henvendelser ca. 10-20 gange om året. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.