Wallmans Dinnershow

fra  

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

Wallmans – en aften fyldt med oplevelser

Fantastisk underholdning, 4-retters menu og natklub – under samme tag!

Har du brug for en aften ude i København? Så er Cirkusbygningen et perfekt bud. Wallmans leverer et fabelagtigt show, en dejlig middag, god stemning og en fest ud på de sene nattetimer. Efter en dejlig aften med alt hvad dertil hører, hvorfor så ikke snuppe en overnatning på The Square?

Tilbuddet indeholder

  • Overnatning i et af vores skønne værelser
  • Kølig Cava der sætter en god stemning
  • Spektakulært show 
  • 4-retters middag
  • Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt

Sådan bestiller du

Ring til os på tlf. +45 3338 1200 eller send os email til thesquare@arp-hansen.dk (det er desværre ikke muligt at bestille online).

Ny sæson, nyt show, ny fest: Byens største dinnerparty!

Gør dig klar! Det går ikke stille for sig, når byens største dinnerparty fra start til slut byder på en overflod af latter, spænding og overraskelser. Skal du fejre noget særligt, eller trænger du blot til en aften fuld af magi, fest og farver? Velkommen til Wallmans Dinnerparty!

Du er ikke bare tilskuer – du er en del af oplevelsen

Du og dit selskab nyder en lækker 4-retters menu, men pas på, du ikke får en artist i suppen! Der udspiller sig et sandt fyrværkeri af et show rundt om dig og fra alle ender og kanter af Cirkussalen. Her er du ikke bare tilskuer – i Wallmans sidder du midt i oplevelsen, og inden du har set dig om, er du selv en del af showet.

Vi har sørget for flere pauser i løbet af aftenen, hvor I nyder maden, de kølige drikkevarer og hinandens selskab. Du kan dog aldrig vide dig sikker! Inden du ved af det, kunne der nemlig komme en tryllekunstner forbi…

Crazy humor i særklasse

Vi har lyttet til vores gæster, så nu skruer vi ekstra meget op for humoren – også den rigtig crazy slags. Glæd dig til den helt unikke performer Abigail Collins, der har optrådt på bl.a. West End og National Theatre i London, og er hyldet af alle de største britiske medier. Hun har en personlighed, der fylder hele rummet, og som karakteren Peggy Sued har hun sat gang i lattermusklerne hos mange tusinde publikummer.

Bliv fejret som aldrig før

Et elsket højdepunkt i Wallmans er aftenens fejringsnummer, hvor vi giver lidt ekstra opmærksomhed og spotlight til de gæster, der fejrer noget særligt. Som den crazy og elskelige karakter Peggy Sued sætter Abigail Collins alle sejl til, når hun ifølge med sine humørfyldte saxofonister overdynger æresgæsterne med charme, champagne og utøjlet humor.

Do you wanna rock?

Der bliver ekstra varmt i salen, når en fantastisk amerikansk-canadisk cirkusduo imponerer på to svingende sway poles langt oppe under cirkuskuplen. Det er et prisvindende nummer, som får hele salen til at holde vejret i intens spænding.

Vi river dig med på en hæsblæsende og sensationel rejse med artister på live-instrumenter og nogle af de mest talentfulde sangere og dansere i branchen! Slå dig løs og giv den gas, når vi skruer helt op for et funky Bruno Mars-medley og for Eurythmics’ allerstørste hits.

Tiden går stærkt i byens bedste selskab, men vi slutter af med et kæmpe brag, der får taget til at løfte sig! Nu skal der trampes med og festes igennem, når den samlede artistgruppe går amok i sang, dans og artisteri til de eksplosive toner fra rocklegenderne over dem alle: Queen! We will rock you!

Velkommen til byens største dinnerparty i Wallmans Cirkusbygningen!

Et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle.

Læs mere om showet, programmet og menuer hos Wallmans.

*Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Priser fra januar til 20. juni 2020

Pris pr. person i delt dobbeltværelse: Hverdage fra #|SQU-WADINNER-DBL|#. Weekend fra  

Priser fra august til december 2020 - kontakt venligst hotellet direkte

Det er også muligt at bestille enkeltværelse mod et tillæg til prisen.

Spilledage:

Torsdag til lørdag

Tidspunkt:

Hverdage: kl. 17:30 - 23:00
Weekend: kl. 17:30 - 23:00


Ring og book

Ring til os på tlf. +45 3338 1200 eller send os email til thesquare@arp-hansen.dk (det er desværre ikke muligt at bestille online).

Denne pakke består af hotelophold samt eksterne services, som hotellet formidler. Wallmans A/S er den ansvarlige aftalepart for opfyldelse af den/de reserverede eksterne services. Alle forhold, der vedrører opfyldelsen af den eksterne del af reservationen, skal derfor afklares direkte med Wallmans A/S.

Salgsbetingelser

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Kan bookes senest 2 dage før ankomst. Annullering kan ikke foretages senere end 30 dage før ankomst.