Wallmans Dinnershow

fra  

pr. person i delt dobbeltværelse

Wallmans – en aften fyldt med oplevelser

Fantastisk underholdning, 4-retters menu og natklub – under samme tag!

Har du brug for en aften ude i København? Så er Cirkusbygningen et perfekt bud. Wallmans leverer et fabelagtigt show, en dejlig middag, god stemning og en fest ud på de sene nattetimer. Efter en dejlig aften med alt hvad dertil hører, hvorfor så ikke snuppe en overnatning på The Square?

Tilbuddet indeholder

  • Overnatning i et af vores skønne værelser
  • Kølig Cava der sætter en god stemning
  • Spektakulært show 
  • 4-retters middag
  • Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt

Sådan bestiller du

Ring til os på tlf. +45 3338 1200 eller send os email til thesquare@arp-hansen.dk (det er desværre ikke muligt at bestille online).

Dinnerparty-succesen fortsætter!

Du kan godt glæde dig! Vi fortsætter succesen med vores 6-stjernede dinnerparty, der har været et kæmpe HIT hos både anmeldere og publikum!

Vi mixer de store hitnumre med nyt crazy comedy og skruer ekstra op for feststemningen med flere fantastiske overraskelser! Så saml venner, familie og kollegaer til byens fedeste dinnerparty – lige i hjertet af København. 

Med vores dinnerparty hylder vi livsglæden og giver alle vores gæster en vitaminindsprøjtning af fest, farver og sprudlende energi. Glæd dig til en fantastisk rejse med musikalske fortolkninger af tidens største kunstnere såsom Queen, Eurythmics og Lady Gaga, artister på live-instrumenter, dans, humor og akrobatik.

Blandt nyhederne denne sæson finder du vores nye charmerende værtinde Megan Moore, en af Danmarks bedste og mest underholdende Drag Queens, som har turneret over hele verden med sine spektakulære shows. Mød også den enestående, prisbelønnede cirkusartist David, der gennem de sidste mange år har taget den internationale scene med storm. Med sin rå macho-energi og store karisma tager han dig med på en fascinerende rejse gennem jonglering, komik og akrobatik.

Mens du nyder aftenens mange shownumre, får du og dit selskab serveret en ny, lækker 4-retters middag. Der udspiller sig et sandt festfyrværkeri i den store Cirkussal.

Et af højdepunkterne til Wallmans Dinnerparty er aftenens fejringsnummer, hvor vi overdynger vores æresgæster med charme, humor og ekstra forkælelse – længe leve alle vores skønne Wallmans-gæster!

Showet slutter med et brag af en kæmpe finale, hvorefter du kan nyde lækre drinks og lytte til hyggelig loungemusik.

Velkommen til byens største dinnerparty i Wallmans Cirkusbygningen!

Et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle.

Læs mere om showet, programmet og menuer hos Wallmans.

*Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold. 

Hvornår vises showet?

Sæson: 03.09 2020 til 26.06.2021

Spilledage: Torsdag til lørdag

Hverdage: 17:30 - 23:00
Weekend: 17:30 - 23:00


Priser fra august til december 2020

03/09-31/10
Torsdage fra  
Fredage og lørdage fra  

01/11-19/12
Torsdage fra  
Fredage og lørdage fra  

Nytårsaften fra  

Priserne er pr. person i delt dobbeltværelse. Det er også muligt at bestille enkeltværelse mod et tillæg til prisen.

Wallmans tillægger i øjeblikket et Covid-19 gebyr på   pr. person. Dette skal tillægges ovenstående fra-priser.

Ring og book

Ring til os på tlf. +45 3338 1200 eller send os email til thesquare@arp-hansen.dk (det er desværre ikke muligt at bestille online).


Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. person i delt dobbeltværelse pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Kan bookes senest 2 dage før ankomst. Annullering kan ikke foretages senere end 30 dage før ankomst.

Denne pakke består af hotelophold samt eksterne services, som hotellet formidler. Wallmans A/S er den ansvarlige aftalepart for opfyldelse af den/de reserverede eksterne services. Alle forhold, der vedrører opfyldelsen af den eksterne del af reservationen, skal derfor afklares direkte med Wallmans A/S.

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.