Familie og kæledyr

Familievenligt

Når du tager familien med på The Square, så sørger vi for, at der er noget for alle aldre. Der er mulighed for familieværelser, hvis man gerne vil bo sammen, eller værelser ved siden af hinanden, hvis børnene er ældre. I lobbyen findes der flere forskellige slags spil til fri afbenyttelse for hele familien. I morgenmadsrestauranten vil der blive udleveret en lille ”bag” med et tegnesæt så de mindste kan tegne en tegning og hænge den op på vores populære ”The Kids Wall”. Til de mindste vil der desuden være en lille overraskelse på værelset i form af en ”Panda” bamse.

Til de helt små har vi højstole i restauranten og barnesenge til værelset. 

Hunde og katte

Der skal også være plads til dyrene på The Square, så derfor er hunde og katte også velkomne. Vi står derfor klar med vand- og madskål, hundeposer samt godbidder, når dyrene ankommer på hotellet. Hunde og katte har det bedst når de ikke lades alene på værelset, derfor må de være med overalt på hotellet undtagen i morgenmadsrestauranten. Vi lufter gerne hunden mens du nyder morgenmaden, husk blot at gøre opmærksom på dette ved check ind

Medbringer du en hund eller kat så husk blot at afkrydse feltet ”Hund på værelset” under ”Specielle ønsker” ved booking online.

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.