Pin it

Wallmans Valentinstilbud

- En forrygende aften med dinner & show!

Wallmans inviterer indenfor til en storslået aften i romantikkens tegn. Den 18. og 19. februar 2017 fejrer Wallmans Valentines Day med ekstra forkælelse for dig og din Valentine. Cirkussalen er pyntet op i kærlighedens navn, og showet har også fået et romantisk touch.

Det spektakulære dinnershow byder på en perlerække af varierende indslag samt en udsøgt 4-retters middag i festligt selskab.

Oplev Wallmans og overnat på The Square i København – blot 240 meter fra Cirkusbygningen.

Tilbuddet indeholder:

  • Overnatning i et af vores skønne værelser
  • Kølig mousserende vin der sætter en god stemning
  • Spektakulært show (kat. B)
  • 4-retters middag
  • Natklub
  • Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt

Wallmans Dinnershow 2016/2017

Årets show FLASHBACK udspiller sig under den smukke kuppel. Giv slip og tag med på en magisk rejse, hvor enestående musikalske fortolkninger, underholdende artisteri, komik og fascinerende akrobatik fylder aftenen og cirkussalen.

I får en unik totaloplevelse, hvis lige kun findes i verdensbyer som Las Vegas, Berlin og Paris. Glæd jer til et uforligneligt sceneshow, glitrende kostumer og musik af de allerstørste stjerner som Shania Twain, Bruno Mars og Jennifer Lopez.


Book Wallmans Valentinstilbud og glæd dig til et internationalt show, hvor alle kan være med. Samtlige shownumre foregår på engelsk, så både danske og udenlandske gæster kan følge med og få den fulde oplevelse. 

Læs mere om showet her.

*Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Sådan bestiller du

Ring til os på tlf. 3338 1200 og oplys koden “Wallmans Valentine”
(det er desværre ikke muligt at bestille online).

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag.


Vil du modtage særtilbud på hotelophold?

Ja? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig løbende lækre særtilbud på ophold på alle Arp-Hansens hoteller.