Pin it
Wallmans Nytårsshow
i Cirkusbygningen

Wallmans Nytårsshow – Sæt punktum for 2017 med et brag af en nytårsfest!

Wallmans sætter alle sejl til i Cirkusbygningen på årets sidste aften og byder på et suverænt festfyrværkeri, der inkluderer et internationalt musikalsk show, svimlende artisteri og medrivende performance under Cirkussalens magiske kuppel. Alt dette mens I nyder en nytårsmenu, velrystede cocktails, diverse barer og byens største natklub med et gulv, der lægger op til dans. Her kan du feste igennem fra rådhusklokkerne har lydt og lige til den lyse morgen i selskab med andre festklædte og feststemte gæster.

Nytår hos Wallmans er kort sagt en totaloplevelse og en partystemning, du ikke finder noget andet sted i byen! Efter et brag af en nytårsfejring skal du blot gå 100 meter hen til dit hotelophold på The Square.

Vi starter aftenen kl. 17.00, hvor dørene åbnes. Så kan vi sammen løfte glassene og skåle til Dronningens nytårstale. Minimumsalder for deltagelse til arrangementet er 12 år.

Tilbuddet indeholder

Overnatning i et af vores skønne værelser
Kølig Cava der sætter en god stemning
Spektakulært show
4-retters middag
Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt

 

fra DKK 2710,-

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Det er også muligt at bestille enkeltværelse mod et tillæg til prisen

Sådan bestiller du

Ring til os på tlf. 3338 1200 eller send os email til thesquare@arp-hansen.dk 
(det er desværre ikke muligt at bestille online).

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag.