Vinter i Tivoli
Vinter i Tivoli

Oplev vinteren i Tivoli

Tivoli runder 175 år i 2018, hvilket skal fejres med en udvidelse af havens nuværende åbningstider til en ny sæson ”Vinter i Tivoli”, som du kan opleve fra d. 2. februar til og med d. 25. februar 2018. Danmarks forlystelseshave vil derfor være åben i vinterferien, til fastelavn samt Valentinsdag.

I perioden kan du blandt andet nyde en lækker middag i en af havens restauranter, tage en tur i udvalgte forlystelser, opleve en musical i Koncertsalen eller tage en tur på skøjtebanen i det vinter-oppyntede Tivoli. Derudover bliver der til ”Vinter i Tivoli” plads til en masse nye spændende overraskelser og nyheder!

Med denne pakke har vi gjort det nemt for dig! Du får overnatning og entrébillet til Vinter i Tivoli i ét. Book dit hotelophold på The Square med det samme, og glæd dig til at opleve Tivoli, som var det taget ud fra et vintereventyr.

Tilbuddet indeholder

Overnatning i et af vores skønne værelser
Entré til eventyrlige Tivoli
Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
 

 

fra DKK 745,-

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

  • Tivolis åbningstider

    Vinter 2020

    31. januar - 23. februar

Denne pakke består af hotelophold samt eksterne services, som hotellet formidler. Tivoli A/S er den ansvarlige aftalepart for opfyldelse af den/de reserverede eksterne services. Alle forhold, der vedrører opfyldelsen af den eksterne del af reservationen, skal derfor afklares direkte med Tivoli A/S.

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag.