Spaophold ved Rådhuspladsen

Tag på wellness- og spaophold i København og bo på vores skønne hotel med adresse på Rådhuspladsen. Vi samarbejder med Copenhagen Spa & Wellness, der ligger små 160 skridt fra hotellet. Her er der rig mulighed for at forkæle sanserne og komme helt ned i gear med ansigtsbehandlinger, massage, spapakker og luksuriøs wellness.

På The Square har du det bedste afsæt for en romantisk kærestedag eller en tøsetur med veninderne, hvor selvforkælelse er i fokus.

Det luksuriøse wellnessophold

Hvornår har du sidst været på spa- og wellnessophold i København? Hvis du knap nok kan huske følelsen af velvære, er det måske ved at være tid til et skønt luksus weekendophold for 2.

Her på hotellet er værelserne i et stilrent design med en trendy og minimalistisk sfære, der gør det muligt at slappe helt af. Det afslappende wellnessophold får du ved at bo på vores centrale hotel, hvorfra du blot skal gå 160 skridt hen til det altid fantastiske Copenhagen Spa & Wellness på Studiestræde. I kan vælge mellem krops- og ansigtsbehandlinger, manicure eller pedicure og spapakker i forskellige varianter (fx med kropspeeling, tid i den boblende jacuzzi og chokolademassage – eller den royale spapakke med fodbad og peeling, afrensning, fugtgivende ansigtsmaske og ansigts- og hovedbundsmassage). Der er noget for enhver smag og ethvert humør.

Læs mere om CPH Spa og Wellness

Tag på et skønt og romantisk weekendophold i København

Mangler du idéer til den romantiske date? Er du ved at planlægge en hyggelig kærestedag? Eller leder du efter det ideelle weekendophold for dig og din kæreste, måske i forbindelse med en årsdag? Så kan vi anbefale en dag i Copenhagen Spa & Wellness og en nat i vores eksklusive værelser med adgang til vores Executive Lounge.

Du får en ”Spaophold”-pakke hos Copenhagen Spa & Wellness, der bl.a. indeholder fuld kropspeeling, 50 minutters wellness-massage inkl. hovedbundsmassage, jacuzzi samt smoothies og frisk frugt – herefter kan resten af dagen nydes i et af The Squares eksklusive værelser. Værelserne har alle en skøn dobbeltseng, morgenkåber og slippers, kaffe/te sæt, så I kan lave en kop kaffe eller te, når I har lyst samt et stort badeværelse med lækre toiletartikler fra Karmameju, plus et stort badekar. Desuden er der adgang til vores Executive Lounge, hvor I kan nyde en forfriskning med snacks, alt imens I nyder udsigten over byens tage.

Book nu og overrask din udkårne med dette oplagte tilbud:

Copenhagen Spa & Wellness

Fra kærestedag til tøsetur med veninderne

Ligeså meget som du kan trænge til en kærestedag, ligeså meget kan du trænge til kvalitetstid med veninderne. Hvor det bare er jer og ingen mænd. Hvor I kan snakke om alt og grine af ting, som kun I kan grine af.

Er det ved at være tid en venindetur? Så foreslå en rigtig tøsetur på hotel i det centrale København, hvor I booker nogle af de skønne krops- og ansigtsbehandlinger i Copenhagen Spa & Wellness blot 160 skridt fra hotellet. Eller hvad med en venindetur på vores hotel, hvorfra I kan tage ud at shoppe på Strøget, spise på gourmetrestauranter og få en manicure eller pedicure, mens I indhenter det forsømte og får snakket om alt lige fra mænd, børn, historier fra gamle dage og måske lidt sladder.

Book en tøsetur allerede i dag og invitér med på wellness- og spaophold i København. Vi skal nok gøre vores til, at I får et dejligt ophold med fokus på spa og velvære – hos The Square!


Det praktiske

Husk at fortælle os, hvad tid på dagen I ønsker behandling, så vi kan booke den rigtige tid til jer.

Skriv din ønskede tid i kommentarfeltet på reservationssiden.

Bemærk, at reservationen først er endeligt bekræftet, når du modtager en separat bekræftelse på behandling + overnatning. Vi bekræfter din behandling med Copenhagen Spa & Wellness inden for 24 timer på hverdage.


Få yderligere 15% rabat!

Som gæst på The Square får du yderligere 15% rabat på alle øvrige behandlinger hos Copenhagen Spa & Wellness. Få energien tilbage og forkæl dig selv! Kom ned i receptionen, så booker vi en tid til dig.

Nyhedsbrev logo

Skal vi sende dig et tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og så sender vi dig løbende særtilbud på hotelophold