Hotel The Square – cool og trendy hotel i centrum af København

Arp-Hansens Hotel The Square i København er det naturlige valg, både når det gælder forretning og fornøjelse. 

Med sit typisk skandinaviske design og fantastiske beliggenhed på Københavns rådhusplads, er Hotel The Square et perfekt sted at tilbringe ferien i København, og hotellet er velegnet til både en romantisk weekendferie, en forretningsrejse eller en tur med hele familien. 

Bed and breakfast på Hotel The Square

Hotel The Square kan byde på et godt tilbud, der er perfekt hvis du skal til koncert, på shoppingtur, besøge Tivoli eller bare opleve storbyen. 

Tilbuddet ("Overnatning med morgenbuffet") giver dig en (eller flere) overnatning(er) på et af Hotel The Squares lækre værelser, der rangerer fra standard til junior suite deluxe, så du kan finde et værelse, der passer dig, både når det kommer til størrelse og prisniveau. 

Hotellet byder desuden på en helt unik morgenmadsrestaurant på hotellets 6.sal med smukt lysindfald og udsigt over Københavns tage. Morgenmad her på stedet er garanteret med til at give dig den bedste start på dagen og er selvfølgelig inkluderet i tilbuddet. 

Book Bed & breakfast på The Square her på siden

Bestil ”Overnatning med morgenmad” let og bekvemt her på siden, så er du klar til et spændende ophold i København. 

Start med at vælge hvilke datoer, du ønsker at overnatte på hotellet og vælg antal værelser og personer. Vælg på næste side tilbuddet og værelsestype og indtast dine kontaktoplysninger. 

Nu er dit ophold bestilt, og du kan glæde dig til at nyde hovedstaden på et af Københavns bedste hoteller. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hotel The Square!