Vesterbro/Nørrebro

af Mette

#myCPH #myCopenhagenMette #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

Det moderne Vesterbro

Området ved Halmtorvet og Sønder Boulevard er et cool og trendy sted, som jeg ynder at bruge meget. Der er rig mulighed for at finde et spisested, uanset om det er til frokost eller aftensmad, og om sommeren er der fantastisk meget liv på Sønder Boulevard, hvor jeg især nyder aftenerne. Folk hænger ud og spiller bordtennis på udendørsbordene, ligesom der er også mulighed for at spille basketball. Super hyggelig gadestemning.

Streetart i gadebilledet

København bygger voldsomt om og ud for tiden, og der er derfor en del vejarbejde, du skal slås med. Men trods det har Artrebels sørget for, at der er en masse cool streetart i området. Jeg kan få en hel dag til at gå her bare med at hænge ud og opleve alt det, der sker i området.Kødbyen, der ligger i forbindelse med Halmtorvet, vil jeg til enhver tid anbefale som et af de bedste steder at gå i byen. Uanset om du er til en lille bar eller en større klub, så findes det i Kødbyen.

Afslapning på Nørrebro

Nørrebroparken er ligeledes et sted, jeg elsker at tilbringe tid, når vejret er til det. Der er altid forskellige aktiviteter og en masse unge mennesker at være sammen med. Og går du lidt længere ned ad Elmegade, er der en masse hyggelige steder at drikke kaffe eller øl samt spise frokost. På Nørrebrogade er der en masse sjove og anderledes butikker, du ikke finder andre steder i København, så hvis du ikke er til mainstream, er det stedet at gå hen.Der er en helt særlig stemning og kultur på Nørrebro, som ikke kan beskrives... det skal bare opleves.

Tilbud på overnatning tæt på Vesterbro/Nørrebro