Tilflytterens favoritter

af Line

Pastaret

#myCPH #myCopenhagenLine #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

Jeg har ikke boet i København så længe, men allerede nu har jeg forelsket mig i nogle steder, som jeg igen og igen "falder" tilbage til.

Mad til gode priser

Når det kommer til spisesteder, kan jeg godt lide at tage på Dalle Valle i Fiolstræde. Det er et rigtig hyggeligt sted, hvor en DJ samtidig sørger for musikken og den rette stemning i weekenden. Derudover er der ofte halv pris eller buffet en gang om ugen, hvilket gør det meget attraktivt for unge mennesker.

De gode drinks om aftenen

Står den på drinks med vennerne og veninderne om aftenen, plejer jeg at tage i Læderstræde på Hoppes Café & Bar, der er indrettet meget stilet og med en brændeovn midt i lokalet, som skaber den hjemlige hygge, jeg holder så meget af. Du kan både få en bid lækker mad og få slukket tørsten med et stort udvalg af gode cocktails.

Shopping i sidegaderne

Der er jo som bekendt et hav af shoppingmuligheder i København, og det er ikke altid lige nemt at overskue. Jeg selv er ikke den store fan af Strøget, som efter min mening er en slags ”motorvej” med alt for mange stressede mennesker. Jeg kan bedre lide at shoppe på Østerbrogade og sidegaderne på Østerbro, der byder på mange små og interessante tøjbutikker. Sidegaderne på Strøget kan dog også godt tiltrække mig, og du kan gøre mange gode fund i de små butikker der.

Amager Strandpark

Har jeg en sommerdag, som står i afslapningens tegn, tilbringer jeg den ofte på Amager Strandpark, hvor du kan tage et spil minigolf eller bare ligge og nyde solen. Mulighederne er mange - det er blot at vælge, hvad du foretrækker.

Hygge i Fælledparken

Jeg er også vild med Fælledparken, som er en stor park med en kæmpe foldboldbane i midten. Det er et herligt og livligt sted bare at mødes med vennerne, hygge sig og grille.

Tilbud på overnatning