Pin it

Sommer i København

af Cecilie

Strædet

Først og fremmest elsker jeg når København summer af liv om sommeren. I stedet for at følge turist-strømmen ned af Strøget vil jeg varmt anbefale sidegaden til Strøget kaldet, Strædet. Strædet er en hyggelig gade fyldt med cafeer, blomsterhandlere og Vintage butikker. Her holder jeg meget af at gøre anderledes fund til boligen, med en lækker iskaffe i hånden fra CafeKys.

Tørstig efter cocktails?

Ikke langt fra Strædet findes mine 2 yndlings cocktailbarer; Fugu Cocktailbar og Ruby’s.

På Fugu Cocktailbar findes en lille gårdhave. Med en cocktail i hånden, er denne gårdhave den perfekte omgivelse for hyggelig sommeraften. Kun et øjebliks gå gang fra Fugu ligger Ruby’s, der har byens bedste cocktails. Ruby’s ligger lidt gemt langs Gammel Strand og deres indgang er markeret med et flag i stedet for et skilt. Så næste gang du går på Gammel Strand så kig efter et hvidt flag med et rødt kors på, og så er du sikret en dejlig aften med fantastiske cocktails!

Kanalrundtfart

For mig er det ikke rigtig sommer, uden en tur på kanalrundfart! Hop på bådene i Gammel Strand eller i Nyhavn og læn dig tilbage og nyd København. Dette er en god måde at opleve København på, da du vil opleve ”The Highlights”

Copenhagen Streetfood

Efter en endt kanalrundfart vil jeg anbefale at tage havnebussen til PapirØen. PapirØen ligger på Christianshavn og er et populært område for os lokale at koble af eller feste. Jeg holder meget af at besøge Copenhagen Streetfood, hvor du finder mad fra hele verden. Det der gør det helt specielt er de mange ”food-trucks” og beliggenhed direkte til kanalen. Nyd en lækker burger, tacos eller den danske ret smørrebrød og følg med i havnetrafikken fra kajen. Link direkte til Copenhagen Streetfood: http://copenhagenstreetfood.dk/