På tur med livsnyderen

af David

#myCPH #myCopenhagenDavid #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

Det bedste udendørs

Jeg elsker Kongens Have og Amager Strand, som altid er hyggelige steder at hænge ud med vennerne, når vejret er til at være udendørs. Jeg holder også af at tage cyklen ned til kanalen ved Christianshavn og drikke en kold øl, mens jeg indånder det fantastiske liv, der er i området. Der findes lidt af den samme livlige stemning om sommeren på Kultorvet med udendørs servering tæt på Nørreport Station.

København by night

Skal du en tur ud i det københavnske natteliv omkring Gammel Strand, er der mange hyggelige barer at vælge imellem. Du finder blandt andet Zef Side og Fugu Cocktail Bar, mens du i Studiestræde finder blandt andet Bar 7 med et bredt udvalg af lækre cocktails og masser af gang i den. 

Spis asiatisk

Når jeg skal ud og spise, vælger jeg gerne asiatisk mad, som er min livret. Jeg kan anbefale Wokbaren ved Halmtorvet, hvor du får god thailandsk mad i flotte omgivelser, eller Wagamama ved Tivoli, som er ideel, hvis du er i humør til en god skål nudler.

...eller hvad med en burger?

Er du ikke så vild med asiatisk mad, som jeg er, så finder du byens bedste burger på Greasy Spoon, mens du på Nimb Brasserie kan spise en rigtig god frokost. Aftenmenukortet har jeg fortsat til gode her.

Tilbud på overnatning