En uendelig palet af muligheder

af Ida

Københavns shoppinggader

#myCPH #myCopenhagenIda #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

København er så uendeligt mange ting for mig, og jeg nyder et bredt spektre af byens unikke muligheder lige fra de gode spisesteder og shopping til kunst og smukke gåture. Jeg mangler aldrig noget at foretage mig, når tiden er til det, og herunder er et udpluk af mine yndlingsbeskæftigelser i byen, som jeg varmt kan anbefale.

Strøget - mere end bare shopping

Strøget er et fantastisk sted for de shoppelystne, men jeg elsker også bare at tage den lange gåtur ned ad gaden og nyde livet. Som oftest ender jeg på en af de mange caféer omkring Nyhavn, hvor du kan få en lækker frokost.

Alsidige Nørrebro

Nørrebro er en fusion af kulturer, og jeg elsker den mangfoldighed, som bydelen indeholder. Der er et utal af udenlandsk inspirerede supermarkeder og butikker med spændende varer, som du ikke finder andre steder i København.Søerne i København

Søerne er byens oase

Nogle gange trænger jeg bare til en god, lang gåtur, og her er Søerne som en oase midt i byen. Ænder, kondiløbere og forelskede kærestepar i en skøn forening omgivet af smuk natur. Det kan jeg aldrig få nok af.Christiania

Unikke Christiania

Der findes ikke mange steder, som er så anderledes og underfundige som Christiania. Fristaden med de mange specielle mennesker, det alternative liv og smuk natur er en oplevelse hver eneste gang. Det skal simpelthen opleves.Kanalrundfart i Københavns kanaler

Tag en tur med kanalrundfarten

De Amsterdam-inspirerede kanaler er fantastiske, og med kanalrundfarten får du set en god del af Københavns herligheder. Derudover er der dejlig frisk luft ude på vandet.

Svømmetur i det fri

Når sommeren for alvor gør sit indtog, elsker jeg en tur i det blå. En svømmetur i Kalkgraven eller ved Amager Strandpark kan få enhver hård dag til at føles let.

Kunst på arken

Ishøj er en forstad til København, som især er kendt for museet Arken. Her tager jeg ofte hen for at nyde de utrolige kunstudstillinger, museet tilbyder, og så er stranden derude samtidig helt fantastisk.Cocktail

Tid til cocktail

Jeg kan godt lide en tur i byen med venner og veninder i weekenden, og der er flere cocktailbarer, jeg kan anbefale. The Drunken Flamingo, Miami Bar eller Club Mambo er blandt mine favoritter - tag derhen og se hvorfor.

Når sulten melder sig

Den danske madkultur har meget at byde på, men jeg holder også meget af udenlandsk inspireret mad. Her tager jeg ofte på Lélé Street Kitchen, hvor du får let og lækker mad. Hvis det skal være mere traditionel, dansk mad, bør du prøve Höst, Puk, Det lille Apotek eller Frk. Barners Kælder, som alle tilbyder noget af det bedste fra det danske køkken.

Tivoli - sjov i centrum

Og så er der naturligvis Tivoli, som er et slaraffenland for både børn og voksne (og de barnlige sjæle). Tag ind og prøv de mange forlystelser og/eller se de mange smukke ting, som forlystelsesparken også tilbyder.

Med andre ord: København har det hele!