Møde og konference

Midt på Rådhuspladsen, midt i København og midt i det hele.

På Københavns mest centrale firkant ligger The Square.

På toppen af hotellet har The Square 2 eksklusive mødelokaler hver med plads til 25 personer. Fra begge lokaler er der en formidabel udsigt ud over Københavns tårne og tage.

Hold dit møde i lyse og rolige omgivelser midt i hjertet af København – helt firkantet sagt.

Forespørgsel på møde- og konferencelokaler

Kapacitetsoversigt

Få et overblik over mødemulighederne på The Square.

Download kapacitetsoversigt

Københavns absolut bedste beliggenhed

Du og dine mødedeltagere kan nå Hotel The Square på en 5 min. gåtur fra Københavns Hovedbanegård. Københavns lufthavn (Kastrup) er kun 20 minutter væk og kan nås med Metroen, som stopper lige udenfor døren på Københavns Rådhusplads. Hvis I har brug for et afbræk fra jeres arrangement, ligger Tivoli og Strøget lige om hjørnet.

Lyse lokaler i rolige omgivelser

Hotel The Squares lokaler ligger på øverste etage af hotellet, så du får et perfekt lysindfald. I mødelokalerne er der ro og rigelig plads til jeres arrangement.

Hjælp til planlægning af dit arrangement

Hvis mødepakkerne ikke passer dit behov så kontakt os endelig. Vi hjælper dig med at holde dit arrangement, som du gerne vil have det. Så skal du blot forholde dig til indholdet af mødet.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål til vores mødelokaler, har du brug for inspiration til din næste workshop eller noget helt tredje, så ring til os. Vores erfarne konferenceteam sidder klar til hjælpe dig.

+45 3338 1200
Rådhuspladsen 14
1550 København V, Danmark

Send email

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.