Velkommen til The Square i centrum af København!

Når du ankommer til hotellet, er du er garanteret check-in fra kl. 15.00. Check-out er kl. 12.00. Hvis du ankommer tidligt eller rejser sent, kan du opbevare din bagage hos os. Sove længe? Tal med personalet i receptionen ved ankomst eller under dit ophold, hvis du har brug for en sen check-out - vi vil gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning. Ved afrejse kan du bruge vores Express check-out som står i lobbyen, hvis du har travlt, eller allerede har forudbetalt dit ophold. Ingen grund til at vente i kø, vi e-mailer din kvittering!

Allergi?

Alle vores dyner og puder er allergivenlige – uden fjer. Herudover har vi en hel etage uden gulvtæpper. Lad os vide på forhånd, hvis du ønsker et allergivenligt værelse. Det vaskemiddel vi bruger til vores linned er økomærket med ‘Svanemærket’. Svanemærket er et nordiske miljømærke for produkter, der ikke indeholder miljø og sundhedsskadelige stoffer. 

Morgenmad

Morgenmaden serveres i vores morgenmadsrestaurant beliggende på 6. etage.
Åbningstiderne er dagligt fra 06:30 til 10:00 og weekender og helligdage 07:00 til 11:00.
Nyd din morgenmad på vores dejlige tagterrasse, imens du nyder udsigten over de københavnske tage, eller i vores cool restaurant. Vores buffet er fyldt med gode råvarer, bla. flere slags brød, kager, pålæg, ost, marmelade, æg & bacon, kogte æg, et udvalg af yoghurt og morgenmadsprodukter, frisk frugt og grøntsager, juice, kaffe eller te – alt sammen til en fornuftig pris. 


Skal du tidligt på farten, tilbyder vi en gratis croissant samt kaffe eller te, i lobbyen fra 05:00 til 06:30, som du er velkommen til at tage ”To go”.