Pin it

Køb et flot gavekort til et hotelophold i hjertet af København

Med et gavekort til et hotelophold i hjertet af København kan du glæde en af dine kære, en god ven eller en arbejdskollega. Gavekortet kan benyttes på et af vores smukke og individuelle hoteller, der alle ligger på de bedste og mest centrale steder i København. Kombiner hotelopholdet i København med fx spa, shopping, eller en gourmetmiddag på en af vores restauranter i København.

Arp-hansen Hotel Group | Gavekort

Sådan bestilles gavekortet 

Udfyld nedenstående formular, med købers oplysninger, så sørger vi for at levere en oplevelse ud over det sædvanlige. Skriv den adresse i adressefeltet, som du ønsker gavekortet leveret til. Grundet Post Danmarks nye leveringsbetingelser, der træder i kraft 1. juli 2016, vil gavekortet blive leveret inden for 5 arbejdsdage.

Modtagers navn på gavekortet

Hvis du ønsker modtagerens navn skrevet på gavekortet, eller ønsker gavekortet sendt til en anden adresse, beder vi dig sende en mail til book@arp-hansen.dk og oplyse dit fulde navn samt det navn, der ønskes anført på gavekortet. 

Formularen nedenfor bedes udfyldes med købers oplysninger.

Navn
Adresse
Postnummer
Bynavn
Land
Telefon
E-mail
Beløb i hele DKK

Vi accepterer følgende betalingskort:
Dankort, Visa Dankort, Visa, Master Card, EuroCard samt JCB-kort.

Fortryder du dit køb af gavekort, skal du inden for 14 dage rette henvendelse til Arp-Hansen Hotel Groups centrale bookingafdeling.

Hvis du har nogle spørgsmål til bestilling af gavekort, er du altid velkommen til at ringe til vores centralbooking på telefon 8030 3045.

Arp-Hansen Hotel Group - CVR-54 39 92 19


Er du sent ude?

Fortvivl ikke. Du kan hente et midlertidigt gavekort nedenfor – klar til at printe!
OBS: Du skal stadig bestille et gyldigt gavekort her på siden.