Mad & drikke


  • Morgenmadsrestaurant med tagterrasse
  • Morgenmad 'to go' fra kl. 05:00 i lobbyen
  • Lobbybar
  • Roomservice

Morgenmadsrestaurant

Vi går højt op i kvalitet og vil gerne give vores gæster den bedste start på dagen. Derfor tilbyder vi en lækker morgenmadsbuffet med fokus på kvalitet, økologi, sundhed og ikke mindst den gode smag. Vi har derfor et stort udvalg af brød og ost, pålæg, frugt og grønt, yoghurt, æg, morgenmadsprodukter samt forskellige juicer og selvfølgelig kaffe og te. Til dem der ønsker en mere traditionel morgenmad så tilbyder vi selvfølgelig også en lækker sprødstegt bacon og røræg samt klassisk dansk wienerbrød.

Morgenmaden serveres i vores dejlige morgenmadsrestaurant beliggende på 6. etage og når vejret tillader det på vores tagterrasse.

Åbningstiderne er dagligt fra kl. 06:30 til kl. 10:00 og weekender og helligdage kl. 07:00 til kl. 11:00. 

Morgenmad 'to go'

Skal du afsted før kl. 6.30, så tilbyder vi en lille morgenmad i lobbyen fra kl. 05.00, hvor du nemt og hurtigt kan få dig en kop kaffe/te og kildevand samt en croissant og frisk økologisk frugt. Alt sammen udleveret i en praktisk 'to go bag' lige til at tage med på farten.

Morgenmad 'to go' er tilgængelig for alle gæster. 

Lobbybar 24/7

I lobbyen finder du vores bar, som er en integreret del af receptionen. Her kan du snuppe en drink, en fadøl, et glas vin eller en kop kaffe. Det hele kan nydes i vores sofaer sammen med dagens avis. Lobbybaren har åbent 24/7.