Concierge service

Concierge service tekst


  • Fitness og motion
  • Bil -og cykeludlejning
  • Oplevelser og sightseeing

Fitness og motion

Har du brug for sved på panden og gerne vil en tur i fitnesscenter har vi en god samarbejdsaftale med FitnessDK, som ligger 2 minutters gang fra hotellet. Det eneste du behøver, er at henvende dig i receptionen på hotellet og købe en adgangsbillet til fitnesscenteret. Prisen er 85 kr. og billetten kan benyttes én gang.

Er du mere til løb i den friske luft så starter din løbetur allerede lige ude foran døren! The Square ligger tæt på søerne i København, hvor mange københavnere løber deres daglige tur ad stierne langs søerne. Hvad enten du har brug for en længere eller en kort tur, kan det lade sig gøre. Spørg i receptionen om et kort. 

Bil- og cykeludlejning

Skal man bruge en bil under sit ophold, så hjælper vi gerne med at booke den. Henvend dig i receptionen, og så ordner vi det hele for dig. Vil man derimod cykle rundt i byen, så har vi egne cykler, som man kan leje på dagsbasis. Prisen er 150 kr. pr. dag, og hvis man ønsker det, så medfølger lygter og cykelhjelm, så sikkerheden er i top.

Læs guiden for cykling i København (EN)

Oplevelser og sightseeing

København har masser at byde på, når det kommer til gode oplevelser. Derfor har du også mulighed for at købe billetter til en af de mest populære i receptionen på hotellet: Tivoli. Derudover vil vi meget gerne være behjælpelige, hvis du har brug for hjælp til alle former for guidede ture og sightseeing. Se f.eks. vores omfattende online guides til oplevelse i København