The Square Copenhagen værelser
ENGLISH / SVENSKA / NORSK
Pin it

Velkommen til The Square i hjertet af byen!

Når du ankommer til hotellet, er du er garanteret at checke ind fra kl. 15.00. Check ud er kl. 12.00. Hvis du ankommer tidligt eller rejser sent, kan du opbevare din bagage hos os. Sove længe? Snak med personalet i receptionen ved ankomst eller under dit ophold, hvis du har brug for en sen check ud - vi vil gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning. Ved afrejse kan du bruge vores Express Check Out som står i lobbyen, hvis du har travlt, eller allerede har forudbetalt dit ophold. Ingen grund til at vente i kø, vi e-mailer din kvittering!

Allergi?

Alle vores dyner og puder er allergivenlige og uden fjer - og vi har værelser uden tæpper. Lad os vide på forhånd, hvis du gerne vil have et allergivenligt værelse. Det vaskemiddel vi bruger til vores linned er økomærket med det nordiske ‘Svanemærket’, hvor kravene til stoffer, der er problematiske for sundhed / allergi, er strengere de lovmæssige krav.

Morgenmad

Morgenmaden serveres i vores morgenmadsrestaurant beliggende på 6. etage. Åbningstiderne er dagligt fra 07:00 til 10:00 og weekender og helligdage 07:00 til 10:30.Nyd en traditionel dansk kontinental morgenmad! Vores buffet er fyldt med danske varer, blandt andet kan vi nævne forskelligt brød, kager, rugbrød, pålæg, ost, marmelade, kogte æg, et udvalg af yoghurt med mange toppings, morgenmadsprodukter, frisk frugt og grøntsager, juice og kaffe eller te! Vi tilbyder priser, der passer til alle - med eller uden morgenmad - tjek med vores booking afdeling, hvilken pristype der passer dig bedst! Og hvis du skal tidligt på farten, tilbyder vi en gratis croissant og kaffe eller te i lobbyen fra 05:00 til 07:00 – som du er velkommen til at tage med ”To go”.